spiritual-fitness

Jézus a test megcsonkítására buzdított volna? Pontosan az ellenkezőjéről van szó.
Arra mutatott rá, hogy az emberben ott munkál az önvédelem egyetemes hajtóereje.
Ha a testedet oly nagyra értékeled, hogy nem áldoznád fel egyetlen tagját sem, akkor sokkal többre kell értékelned a szellemi egészségedet.

A fizikai test csak átmeneti. Ha hetven vagy több évet is élünk, ez csak a másodperc törtrésze az örökkévalóságban. Szellemünk örökké él, és az az állapot, ahogy az örökkévalóságban élni fog, a jelen döntéseinktől függ. Ha úgy döntünk, hogy megtagadjuk Jézus Krisztust, mint Urunkat, akkor a szellemünk a pokolban fogja tölteni az örökkévalóságot, Istentől elválasztva.
Másrészt, ha úgy döntünk, hogy Jézust elfogadjuk Urunknak és Megmentőnknek, az azt jelenti, hogy örök életet kaptunk Istennel.
Szellemünk élő lesz Isten számára ebben az életben és az elkövetkezendőben is. Ez a döntés azt jelenti, hogy minden mást a második helyre sorolunk szellemi egészségünkhöz képest.
Ma dönts úgy, hogy szellemi egészségedet helyezed az első helyre életedben.
Tölts több időt az Igében, imádkozva és közösséget gyakorolva az Atyával, mint az edzőteremben a testedet munkálva. Meg fogod látni, hogy szellemed gyakorlása nagyobb egészséget eredményez lényed minden részének, beleértve a testedet is.