2018. szeptember 22., szombat

Ima, megvallás- Megerősítésért❤

Ez úgy hatasos, ha van egy Igefüzeted és kiírsz magadnak naponta két-két Igét és azt egésznap olvasod-forgatod magadban, míg a szívedben lesznek! Hidd el nem térnek vissza üresen! Amen!

Uram, én a Te igádat öltöm magamra, mely gyönyörűséges , és a Te terhedet hordozom, mely könnyű így nyugalmat találok az én lelkemnek és nem fáradok el.

Drága Jézusom, Hozzád jövök és Nálad új erőre ébredek . (Mát. 11,28–30.)

Erőm megsokasodik — fiatalságom megújul Jöjjetek énhozzám mindnyájan , akik megfáradtatok és megterheltettetek , és én megnyugosztlak titeket –– mondja az Úr.
Vegyétek föl magatokra az én igámat, és tanuljátok meg tőlem, hogy én szelíd és alázatos szívű vagyok: és nyugalmat találtok a ti lelkeiteknek. Mert az én igám gyönyörűséges, és az én terhem könnyű. (Mát. 11,28–30.)



Az Úr erőt ad a megfáradottnak, és az erőtlen erejét meg− sokasítja . Uram, én benned bízom, ha megfáradok, Te erőt adsz , ha erőtlen vagyok, erőmet megsokasítod .

Erőm meg− újul , szárnyra kelek mint a saskeselyű, futok és nem lan− kadok meg , járok és nem fáradok el . (Ésa. 40,29–31.)

Uram, Te vagy az én Istenem, megerősítesz , megsegítesz, és igazságod jobbjával támogatsz engem. (Ésa. 41,10.)

Olyan vagyok, mint javakorom napjaiban , Isten gondos− sága borul sátoromra. Mint a homok, megsokasodnak napjaim , gyökerem a víznek nyitva van, és ágamon hál meg a harmat. Dicsőségem megújul velem , és kézívem erősebbé lesz kezemben. (Jób 29,4. 18–20.)

Mereven marad kézívem, erőtől feszülten kezem karja , Jákob Hatalmasának kezétől, onnan, Izrael Pásztorától, Kősziklájától. (1Móz. 49,24.)

Testem fiatal , erőtől duzzad, újra kezdi fiatalságának napjait. Még a vén korban is gyümölcsöző , felkent és 96 zöldellő leszek az én Istenem dicsőségére. (Jób 33,25. Zsolt. 92,14.)

Uram, hálaadással fordulok Hozzád, mert jókedvedből erősséget állítottál fel hegyemre. Általad a táboron is átfutok, és az én Istenem által a kőfalon is átugrom.
(Zsolt. 30,7. 18,29.)

Még ha nagy utamon megfáradok is, erőm megújulását érzem, és nem leszek beteg, mert így szól a Mindenható: Útjait láttam és meggyógyítom őt. (Ésa. 57,10. 18.)

Egészségben van a testem, és megújulnak csontjaim, mert félem az Urat és eltávoztam a gonosztól. (Péld. 3,7. 8.)

Az Úr megújít és dicsőségessé tesz engem e földön az Ő Igéje szerint. (Ésa. 62,7.)

Az Úr irgalma nem fogy el, kegyelme és irgalmassága minden reggel meg − megújul felettem, mert nagy az Ő hűsége. (JerSir. 3,22. 23.)

Teremts bennem tiszta szívet, Uram, és az erős szellemet újítsd meg bennem. Uram, Te bő záport hintesz a Te örök− ségedre, s a lankadót megújítod . (Zsolt. 51,10. 68,9.)

Ahogy kibocsátod a Te Szellemedet, megújulok , újjá teszed a földnek színét. (Zsolt. 104,30.)

Uram, Te jóval töltöd be az én ékességemet, és megújul az én ifjúságom , mint a sasé. (Zsolt. 103,5.)

Az Úr irgalmassága tartott meg engem az újjászületés fürdője és a Szent Szellem megújítása által. (Tit. 3,5.)

Napról napra megújulok a belső emberben a Szent Szellem megújító ereje által. Felöltöm az új embert, amelynek újulása van az Isten ábrázatához való hasonlatosságra .
(2Kor. 4,16. Kol. 3,10.)

Növekedem és erősödöm szellemben, teljesedve bölcses− séggel, és az Istennek kegyelme van énrajtam. (Luk. 2,40.

Az erő , a szeretet és a józanság szelleme az én örökségem. (2Tim. 1,7.)

Hatalmasan megerősödöm a belső emberben a Szent Szellem által. (Ef. 3,16.)

Megismerem Krisztust, és az Ő feltámadásának erejét .
(Fil. 3,9. 10.)

Erős vagyok az Úrban és az Ő hatalmas erejében .
(Ef. 6,10.)

Mindenre van erőm a Krisztusban, aki engem megerősít .
(Fil. 4,13.)

Minden erővel meg vagyok erősítve az Ő dicsőségének hatalma szerint. (Kol. 1,10.)

Az én Istenem Krisztusban megerősít és felken engem.
(2Kor. 1,21.)

Hű az Úr, aki megerősít engem és megőriz a gonosztól. Megmenekülök az alkalmatlan és gonosz emberektől. (2Thess. 3,3. 2.)

Hálát adok Neked Atyám, Jézus nevében, hogy megízlel− hettem a jövendő világnak erőit . 
(Zsid. 6,5.)

Bennem az üdvösség−, bennem az erő− , bennem az én Istenemnek országa−, bennem az Ő Krisztusának hatalma munkálkodik örökkön örökké. (Jel. 12,10.)

Isten, az én Atyám mindent megcselekedhet a bennem munkálkodó erő szerint, véghetetlen bőséggel, feljebb hogynem mint kérném vagy elgondolnám. (Ef. 3,20. 21.)

Ámen