2018. április 25., szerda

Ki üdvözül??

Tegnap volt a Mennyei kincses oldalán egy kérdés-felelet beszélgetés és bizony én egy kicsit ledöbbentem, mert ez nem volt egyételmü, sőt kimagyarázva volt...

Íme egy-két Ige segítségnek, hogy ez NE legyen kérdés ami a számunkra a legeslegfontosabb az éltünkben!!

MARADJUNK MEG AZ IGÉNÉL, ne akrjunk okosabbak lenni az Istentől...és NE engedjük az ellenségnek megtéveszteni minket és kimagyarázni emberi gondolkodással!!
Mert magunkat és másokat is megvezetjük...és az ördög meg jól nevet, mint Ádám-Éva idejében!!

,,Bizony mondom nektek, aki az Isten országát nem úgy fogadja, mint a gyermek, nem megy be oda."Mk 10,14

„Aki segítségül hívja az Úr nevét, üdvözül.” (Róm 10,13).

” „Bizony, bizony, mondom néked, ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet be azIsten országába.

„Eszetekbe juttatom, testvéreim, az evangéliumot, amelyet hirdettem nektek, amelyet be is fogadtatok, amelyben meg is maradtatok. Általa üdvözültök is, ha megtartjátok úgy, ahogy én hirdettem is nektek, hacsak nem elhamarkodottan lettetek hívőkké. Mert én elsősorban azt adtam át nektek, amit én magam is kaptam; hogy tudniillik Krisztus meghalt a mi bűneinkért az Írások szerint. Eltemették, és – ugyancsak az Írások szerint – feltámadt a harmadik napon” (1Kor 15,1-4)

„Aki hisz a Fiúban, annak örök élete van, aki pedig nem engedelmeskedik a Fiúnak, nem lát majd életet, hanem az Isten haragja marad rajta.” (Jn 3,36)

„Ha tehát száddal Úrnak vallod Jézust, és szíveddel hiszed, hogy Isten feltámasztotta őt a halálból, akkor üdvözülsz. Mert szívvel hiszünk, hogy megigazuljunk, és szájjal teszünk vallást, hogy üdvözüljünk.” (Róm 10,9-10)

„Aki pedig megtartja az ő parancsolatait, az őbenne marad, és ő is abban; és ezt, hogy ő bennünk van, abból tudjuk meg, hogy a Lelkéből adott nekünk.” (1Jn 3,24)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése