2018. április 27., péntek

Örömteli mindennapok-


Mai örömteli bátorító :)

,,Ezért teljes bizalommal fordulhatunk Istenhez: ha az ő akarata szerint kérünk valamit, biztos, hogy meghallgat bennünket! Ha pedig biztosak vagyunk benne, hogy meghallgat — bármit is kérünk tőle —, akkor azt is tudjuk, hogy amit kértünk, azt meg is adta.,,-1Jn.5,14

Már meg is adta!
Ha ismered az Atya szívét,olyat fogsz kérni Tőle ami az Ő akarata ,ezér az imáid megválaszolásra kerülnek.
Olyan dolgokért imádkozunk, amelyek Istennek adnak tisztességet és dicsőséget ,amelyekről a Biblia világosan kijelenti, hogy Isten akarata számunkra. Minél jobban megértjük Isten Igéjét, annál jobban fogjuk tudni, hogy miért imádkozzunk (János 15:7). Minél jobban tudjuk, hogy miért imádkozzunk, annál gyakrabban fog Isten “igennel” válaszolni a kéréseinkre.
Ő ad bölcsességet ajaratának megismeréséhez.(Jak.1,5)
A hit csakis Isten akaratának körzetén belül működhet szabadon.
Erejét csak akaratának megfelelő tevékenységhez adja. Ha viszont ezzel az akarattal teljesen eggyé válunk, akkor a legsúlyosabb próbatételek idején is bizodalmunk lehet, mert Ő "meghallgat minket".
Legyen örömteli napod :)


**************************************************


,,Nem emberi bölcsességgel, hanem Isten kegyelmével..,,2Kor.1,12

Isten kegyelme teljes!
Ha ezt az egy bibliai igazságot elfogadod a mai napon az életed minden napjára ,minden területére ,elég számodra.
Isten azt mondja ,,Elég neked az én kegyelmem,,-2Kor,12,9
Mindenre elegendő kegyelem van Nála számodra ,akkor is ha nem érzed.Az Ő kegyelme mindig itt van számodra ,a teljes kegyelme .Sőt minden reggel megújul,túlcsorduló kegyelme.
És milyen jó ,hogy nem érdem szerint osztogatja.
A körülményeid és a cselekedeteid nem képesek megváltoztatni Isten jellemét.Menj Hozzá a szükség idején,vedd át,fogadd el ,lépj bele túláradó kegyelmébe.
Emlékeztesd magad azokra az örökérvényű dolgokra, amiket Istenről tudsz: Ő jó, Ő veled van, Ő tudja min mész keresztül, Ő törődik veled, Ő szeret és Neki egy fantasztikus terve van az életedre.Ő az, akinek a teljességéből kaptunk mindannyian sokféle kegyelmet, áldást és ajándékot az isteni kegyelem alapján.- Jn.1,16
Legyen örömteli napod :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése