2018. június 1., péntek

Dave Hayes - Az imádkozó mentős


Dave Hayes - Az Imádkozó Mentős - 
Sid Roth EZ TERMÉSZETFÖLÖTTI   

Tettél már föl ilyen kérdéseket: „Miért van az, hogy Isten még nem gyógyított meg? Miért nem hatnak imáim, mikor azt kérem Istentől, hogy gyógyítson meg másokat? Ténylegesen beleláthatok a természetfölötti láthatatlan világba? Hogyan hallhatom meg ténylegesen Isten hangját érthetően és világosan?

Szia! Nézd, én nem végeztem pásztorképző iskolát, se Biblia iskolát, pásztor sem vagyok, sem képzett szolgáló. Egy átlagos fickó vagyok, aki egy átlagos munkahelyen dolgozik. Mégis, minden nap látom a természetfölöttit megtörténni, embereket meggyógyulni! Vannak látomásaim, szellemi utazásokban van részem, az Úr ad nekem prófétai kijelentéseket. Mindezekre maga az Úr tanított engem, én csupán egy hétköznapi, átlagos ember vagyok. Ha megteszed, amikről beszélek, te magad is képes leszel mindezekre!
Itt az idő, hogy legyőzd a betegséget, a szenvedést és kétségbeesést és belelépj mindabba, amit Jézus tett!
SID: Helló, Sid Roth vagyok. Üdvözöllek világomban! Vendégem egy egészségügyi dolgozó volt, mentős, és egyik nap, Isten beszélt hozzá és azt mondta: „Azt akarom, hogy imádkozz a betegekért a mentőautóban! És még csak nem is hitt a gyógyulásban, de ezt Isten mondta, és így elkezdett imádkozni. Az első 400-500 ember közül nem gyógyult meg senki. És aztán hirtelen Isten elkezdett álmokat adni neki, hogyan imádkozzon a betegekért. Most már vagy 80%-a a betegeknek meggyógyul, amikor imádkozik értük. Érdekelnek bárkit is ezek az eredmények?
Sokan közületek olvasták a weboldalát, és a blogját, aminek az a neve, hogy „Az imádkozó mentős”. És mert ő egy mentővel dolgozik, és mert meg akarja védeni azoknak az embereknek a magánéletét, akikért azok között a körülmények között imádkozott, ezért ezt a nevet álnévként használta. Soha nem fedte fel a nevét. Soha nem fedte fel az arcát ezek miatt a nyilvánvaló okok miatt. Két évig jártunk utána és kutattuk fel, hogy megtaláljuk. Végül azt mondta: „Oké. Sid, el fogunk menni a műsorodba.” Be szeretnélek téged mutatni most az első alkalommal: Dave Hayes, vagy ahogy másképpen ismerik: az imádkozó mentős. Be szeretném mutatni egyfajta áttekintő vázlatát Dave hátterének. Katolikusnak nevelték. 12 éves korában ateista lett. Gyűlölted Jézus nevét.
DAVE: Gyűlöltem. Gyűlöltem Jézus nevét. Nagyon korán, tizenéves koromban, ki sem tudtam mondani ezt a nevet utálkozás és megvetés nélkül.
SID: Egészségügyi dolgozó vagy, már vagy 30 éve, és egy május végi háborús hősök emléknapján, két haverod is azt mondja neked, hogy ugyanazt a könyvet olvasd el. De úgy nézett ki, nem lesz elég időd rá. Ez a háborús hősök emléknapja (amerikai ünnep). De tudjátok, mennyi hívást kap egy mentős ezen a napon? De ez alkalommal, úgy tudom, a tűzoltó részlegbe voltál beosztva, így van?
DAVE: Igen.
SID: Nos, tudjátok mennyi tűzeset és dolog szokott történni ezen az emléknapon? Túl elfoglalt szoktál lenni ahhoz, hogy elolvass egy ilyen könyvet. A könyvnek az volt a címe, hogy „Az otthagyottak.” Tudjátok, hogy hány telefonhívást kaptak a tűzoltóságnál aznap? Egyet sem 48 órán keresztül. Egyet sem. Elolvastad a könyvet. Milyen hatással volt rád?
DAVE: Csinálnom kellett valamit. 48 órám volt hívások nélkül.
SID: De ateista voltál.
DAVE: Igen, ateista voltam. És személyes problémáim adódtak a mentős társammal. Legyőzött a büszkeségem és ez lerombolta a barátságunkat. És ezek a srácok azt mondták, hogy „Hé, talán érdekelni fog ez a könyv: Az otthagyottak.” És én azt gondoltam: „Nem olvasok kitalált történetet.” És felvettem, és elvittem a tűzoltó állomásra, és elolvastam. A könyvben a szeretet Evangéliuma kitűnik a sorokból, ami meggyőzött a bűnösségemről és mindazokról a rossz dolgokról, amiket egész életemben tettem. És ez a jelenlét megjelent a szobában, Isten jelenléte. Nem tudtam akkor, hogy mi volt az. És Ő elkezdett beszélni hozzám, és azt mondta: „Tudod, ha olyan jó ember vagy, akkor mi ez az összes bűn, amit elkövettél, a hazugságok és az összes többi dolog?” És tudtam azon az éjszakán, hogy döntést kell hoznom. Szó szerint, éreztem, hogy ha nem hozom meg azt a döntést, hogy Istent követem azon a napon, akkor az örökkévalóságot a sötétségben fogom tölteni. Úgyhogy nagyon sok sírás és lelki gyötrelem után azon az éjszakán, szó szerint vizesre sírtam a párnám, és azt mondtam: „Isten, ha te valóságos vagy, akkor szólj hozzám, és én követni foglak téged.” Ez a hang végigsöpört a lelkemen, ez a békés, nyugodt hang elmondta nekem, hogyan bánjak az emberekkel szeretettel és együttérzéssel, és kedvességgel, és ez az, ahogy találkoztam az Úrral.
SID: 25 éven keresztül Davenek nem volt álma. A felesége imádkozott érte, és lett egy álma. Mit mondott neked Isten?
DAVE: Azt mondta nekem: „Meg fogom mutatni neked, hogy mi a baja a betegeidnek. Azt akarom, hogy imádkozz értük és meg fogom gyógyítani őket.” Na, most az érdekes ezzel kapcsolatban az, hogy éppen két hónappal korábban volt egy nézeteltérésem a feleségemmel a gyógyulással és a csodákkal kapcsolatban. Ragaszkodott ahhoz, hogy gyógyulások és csodák ma is vannak. Azt mondtam: „Nem, nincsenek. Nem ismerek senkit, akivel csoda történt. Nem ismerek senkit, akivel csoda történt volna. Soha nem láttam egy jó bizonyságot. Úgyhogy Istennek furcsa humorérzéke van. Néhány hónappal azután, hogy ez a vitánk volt, Ő azt mondta: „Ó, én csodákat készülök tenni, és ezeket rajtad keresztül készülök megtenni.”
SID: Oké. Szóval mit tettél? Elkezdtél imádkozni a betegekért. De százakért imádkozott, és senki nem gyógyult meg. És aztán Isten elkezdett neked vagy 400 álmot adni arról, hogyan imádkozz egyszerű módon a betegekért. És milyen eredményeket értél el, amikor elkezdte beléd táplálni ezt az egyszerű információt?
DAVE: Az álmaim, amik voltak, azok igazán bemutatták, hogy milyen csodálatos és szerető és jó Ő a gyermekeihez, mert én úgy jöttem haza egy hét után, hogy imádkoztam mindenkiért a mentőautóban. Senki nem gyógyult meg.
SID: Miért tartottál ki mégis?
DAVE: Mert adott nekem egy másik álmot is. Aludni mentem, és volt egy másik álmom. Imádkoztam emberekért a mentőautóban és meggyógyultak. Felébredtem és azt mondtam: „egyáltalán nem akarom ezt tovább folytatni!”. De továbbra is adott nekem álmokat, egyiket a másik után, amikben emberekért imádkoztam és ők meggyógyultak. Úgyhogy végül úgy gondoltam, ha kitartok az imádkozásban, akkor valaki egyszer csak meg fog gyógyulni.
SID: Na, most, amikor elkezdtél emberek gyógyulásáért imádkozni, Isten megtette az Ő részét? Megmutatta, hogy mi volt a bajuk?
DAVE: Igen. Az első személy, akit valaha is láttam meggyógyulni azonnal, az eléggé különös körülmények között történt. Szolgálatban voltam a mentőautóban. Bementem egy élelmiszerboltba, hogy vegyek egy energiaitalt, mert nyár volt, és forróság volt. És ahogy ott várakoztam a sorban, valamilyen okból kifolyólag bezártam a szememet, és az elmém szemeivel láttam azt a szót, hogy „fejfájások.” És azt gondoltam, hogy ez elég különös. És aztán láttam egy képet egy szőke hajú nőről, és azt gondoltam magamban: Oké. Ez nem tudom, hogy mit jelent. De aztán kinyitottam a szememet, és az a nő, aki a látomásban volt, ott állt előttem a sorban a pénztárnál. És azt gondoltam: Oké. Nos, lehet, hogy Isten azt akarja, hogy imádkozzak érte. Dave: Szokott lenni fejfájása?: Most is fáj éppen. Honnan tudta? Dave: Nos, én vagyok az a személy, akit Isten küldött, hogy Önt meggyógyítsa.
SID: Annyi emberért imádkoztál már, aki nem gyógyult meg. Nem nagyon bízhattál az egészben.
DAVE: Hát igen. Egyáltalán nem bíztam benne. Abszolút semmi önbizalmam nem volt. De ez volt az első ismeret beszéde számomra. Az Úr tehát azt mondta: „Imádkozz érte! Meg akarom gyógyítani őt.” És a hitem így: bumm! Berobbant. Olyan sok hitem volt a gyógyuláshoz ezen a ponton, annak ellenére, hogy az előző 400 ember nem gyógyult meg. Úgyhogy a nőnek fejfájása volt, és valójában egy kis Tylenolt akart venni meg egy bécsi kiflit, és a gyógyszert be akarta venni, hogy megszabaduljon a fejfájástól. Nos, imádkoztam érte, és a fejfájása elmúlt. Ez volt az első csodám.
SID: Mit gondoltál, egy olyan ember, aki azt mondja, hogy Isten már nem tesz csodát, egy ember, aki próbálta, próbálta, próbálta, és nem történt semmi. Mi történt benned, amikor az az első sikered volt, Dave?
DAVE: Teljesen megváltoztatta az életem. Elkezdtem több és még több csodát látni. És csak megsokszorozódtak a csodák. Minél többet imádkoztam, Isten annál több álmot adott nekem. Néhány egymástól különböző technikát mutatott és olyan akadályokat, amik miatt az emberek nem gyógyulnak meg. Csak egy kicsivel több kijelentést adott nekem a gyógyító munkával, annak dinamikájával kapcsolatban. És ahogy továbbra is imádkoztam emberekért, több embert is láttam meggyógyulni.
SID: El kell, hogy mondjam neked, hogy meghallgattam a tanításodat, és valami természetfölötti van benne. Kell, hogy legyen benne. Ez Istentől jön. És rögtön azután, hogy végighallgattam a tanításodat, elmentem az élelmiszerboltba. Az első három ember esetében 80%-os gyógyulás történt, mindhárman meggyógyultak! Valami gyermeki hittel tanítasz és nagyon egyszerűen. Sőt mi több, amikor visszajövünk, tanítanál egy kicsit bennünket arról, hogy milyen kijelentést adott neked Isten arról, hogyan gyógyulhatnak meg az emberek? És már most el tudom mondani, hogy valaki, akinek a hátával és a nyakával van probléma, akinek valami baja van a csontjaival, vagy fájnak a csontjai, próbáljatok meg most mozogni, és lássátok meg Isten jóságát! Meggyógyultatok Jézus nevében! És amikor visszajövünk, meg fogom kérni őt, hogy tanítson egy kicsit arról, amit Isten mutatott neki.
SID: Szóval az imádkozó mentős, Dave Hayes, a mentőautójában van és most már nagyobb betegségekből is, mint a fejfájás, meggyógyulnak általa. Beszélj nekem arról a muzulmán férfiről, aki a mentőautódban volt!
DAVE: Ez egy csodálatos találkozás volt, amit teljesen Isten rendezett el. Egy hívásra mentem oda. Ez két kórház közötti szállítás volt. Ennek az embernek egy hosszú múltra visszatekintő egészségügyi kórképe volt. Veseelégtelenségben szenvedett. Dialízisre kellett járnia. A katonaságnál volt egy olyan vérzése, ami három napig tartott, és a vörös vértestek aránya kritikus volt a vérében. Majdnem halálra vérzett. Egyik orvos 6 egység vért infúziózott belé, és hívott bennünket, hogy szállítsuk át őt egy másik kórházba műtétre. Úgyhogy beraktuk a mentőautóba és én ránéztem a kórházi lapjára, hogy milyen hitű, és látom, hogy muszlim, és azt gondoltam, hogy ez a férfi biztosan nem fogja akarni, hogy imádkozzam érte. De aztán elkezdtük megismerni egymást, és beszélgetni egymással. És én azt mondtam: Hé, szeretném megtudni, hogy imádkozhatok-e érted.
Dave: Néha látok embereket meggyógyulni. Férfi: Mit értesz azalatt, hogy meggyógyulnak? Dave: Imádkozom emberekért, hogy meggyógyuljanak, és Isten meggyógyítja őket. Férfi: Az jó. Az király lenne. Dave: Mi most a legnagyobb problémád, ami zavar? Férfi: Ez a gyilkos fejfájás.
Egyszerűen csak imádkoztam érte. Azt mondtam: Megparancsolom ennek a fejfájásnak, hogy menjen el a Jézus nevében! És megkérdeztem őt, hogy hogyan áll a fájdalommal. Azt mondta, hogy a tízes skálán 7-es fokozatú. Azt mondtam, hogy fogok imádkozni újra. Imádkoztam újra. A második ima után kb. olyan 5-ös volt. Imádkoztam újra, és akkor kb. olyan 3-as volt. Még egyszer imádkoztam. A kitartás a kulcs, és ő azt mondta, hogy minden fájdalom elmúlt. Azt mondta: Elmúlt. Erre én: „Nos, éppen most gyógyultál meg egy zsidó ács által, aki 2000 éve halt meg.” Azt mondta: „Te keresztény vagy, nemde?” És én azt mondtam: „Nos, igen.” Azt mondta: „Van valami bennetek, keresztényekben. Csak azt akarom, hogy tudd: „Jézus nem lehetett Isten.” És én azt mondtam: „Nos, én nem szeretnék vitatkozni veled a vallásról. Csak azt akarom, hogy meggyógyulj.” Úgyhogy azt mondtam: „Nézd, neked komoly vérzésed van. Műtétet készülnek rajtad végezni. Imádkozhatok a hasadért, hogy meggyógyuljon?” Azt mondta: Persze. Úgyhogy imádkoztam a hasáért, és nem érzett semmi különbséget. Kitettük az intenzív osztályon a másik kórházban. Egy néhány nappal később, amikor szabadságon voltam, bementem a városba, hogy ellenőrizzem néhány betegemet, akikért korábban imádkoztam. Bementem a szobájába, és azt mondtam: „Hogy vagy, barátom?”
Férfi: Hé, ez az imádkozó mentős! Dave: Hogy vagy? Férfi: Haza fognak küldeni. Dave: Mit találtak nálad? Férfi: Semmit.
Azt mondtam: „Mit értesz ezen?” Azt mondta: „Amikor ide jöttem, megcsinálták az endoszkópiát, még több keresztmetszeti átvilágítást, ellenőrizték a véremet. Mindent megtettek. Nem találtak nálam semmi eltérést a belső vérzésem ellenére. Nem csináltak műtétet. Egy pár napig itt tartottak, hogy meggyőződjenek róla, hogy rendben van-e minden velem, de aztán hazaküldenek, mert teljesen meggyógyultam. És én azt mondtam: „Tudod, mit?” Szükséged van új vesékre. Hadd imádkozzak a veséidért! Mert veseelégtelensége volt. Dialízisre járt. Úgyhogy imádkoztam a veséiért. Ez volt valószínűleg a legmeglepőbb csoda, amit láttam egy mentőautóban.
SID: Nos, el kell mondanom neked valamit. Azt gondolom, hogy te közben szórakoztál.
DAVE: Hatalmas volt. Belerúgtam az ördögbe. Viccelsz velem?
SID: Volt vagy 400 plusz álmod a Mennyből, arról, hogyan gyógyítsd meg a betegeket. Adj nekem egy vagy két hasznos tanácsot, ami segít az embereknek most, ebben a percben.
DAVE: Nos, az első dolog, amit meg kellett tanulnom az, hogy Isten MÁR megadta nekem és neked azt az erőt és hatalmat, amire szükségünk van a gyógyuláshoz, és másoknak is megadta ezeket. Úgyhogy nem kell könyörögnünk Istennek a gyógyulásért. Csak egyszerűen azt kell tennünk, amit Jézus mondott: „Menjetek, és gyógyítsátok meg a betegeket.” Nem mondta azt, hogy könyörögjetek az én Atyámhoz, hogy gyógyítsa meg a betegeket. Azt mondta: „Menjetek, gyógyítsátok meg a betegeket. Támasszátok fel a halottakat.” Szóval, amit teszek, és amit tanítok az embereknek az, hogy csak menjenek ki és parancsoljanak a betegségnek, hogy menjen el.
SID: Parancsoljanak?
DAVE: Parancsoljanak. Én parancsolok a betegségnek, hogy menjen el. Parancsolok a vállnak, hogy gyógyuljon meg. Parancsolom a nyakfájdalomnak, hogy tűnjön el. Parancsolom a csontoknak, hogy gyógyuljanak meg, az ínszalagoknak, hogy gyógyuljanak meg, az idegeknek. Nem kell, hogy sok anatómiai ismereted legyen. De parancsolni kell a test szerkezetének és parancsolni a betegségnek, hogy menjen el, ez egy nagyszerű kezdés. Eközben nagyon sok jó eredményt fogsz látni.
SID: Hallottátok, azt mondta, hogy egyszerűen csak kitartott az imádkozásban. Nem hagytad ezt abba. Ez fontos?
DAVE: Igen. És az egyik kulcs ahhoz, hogy sikeresen együttműködjünk a gyógyulás elérése érdekében, az a kitartás. A Lukács 11-ben, pontosan miután Jézus a tanítványokat arról tanította, hogy hogyan imádkozzanak, megtanította nekik azt is, hogyan tartsanak ki. A kitartás az egy olyan valami, amit meg kell tanulnunk, hogy hogyan tegyük.
SID: Most te tanítasz minket valamiről! Őszintén, soha nem hallottam senkit erről a témáról tanítani, sőt, ahhoz képest, hogy ateista voltál, aki nem hitt a gyógyulásban, elég nagy utat jártál be, Dave.
DAVE: Érdekes utazásom volt.
SID: De te valami olyanról tanítasz, amit én a Bibliában olvastam, hogy szellemben utazol. Fülöp, amikor az etióp kincstárnokért imádkozott, a következő pillanatban egy másik városban volt. Mondd el nekem, mi ez a szellemben való utazás?
DAVE: Néhány évvel ezelőtt, az Úr elkezdett álmokat adni a szellemben való utazással kapcsolatban arról, hogyan emel fel minket és helyez át máshová, és ejt le, aszerint, hogy mik az ő céljai. Úgy tűnt nekem, hogy sok embernek volt ilyen megtapasztalása, de vagy nem tudják, hogy ez Istentől volt, vagy nem értik, hogy milyen célból történt.
SID: Tudod, olyan területekről beszélsz, amiről kevesen beszélnek, de te olyan egyszerűvé teszed ezt, és annyira biblikus is. Mindjárt meghalljuk azt is, hogy Dave-nek milyen álma volt az egészségügyi ellátó rendszerrel kapcsolatban. Mindjárt visszajövünk.
SID: Sid Roth vagyok Dave Hayes-el, más néven az imádkozó mentőssel. Volt egy álmod az egészségügyi ellátó rendszerrel, az „Obama care”-rel kapcsolatban. Ez nagyon fontos nagyon sok ember számára, aki néz minket. Mit mutatott neked Isten?
DAVE: Nos, alapvetően az álom azt sugallta, hogy Isten tenni akar valamit az egészségügyi ellátó rendszerünkkel, valami teljesen különbözőt attól, amit a kormány akar egészségügyi ellátó rendszer címén. És azt gondolom, hogy az egyik dolog, amit az Úr be akar mutatni nekünk, az a tény, hogy túl sokat támaszkodunk a biztosítási társaságokra, orvosokra, a kormányra, hogy egészségügyi ellátást biztosítson a számunkra, amikor Jézus azért jött, hogy a gyógyítónk legyen! Ő egy hadsereget állít fel. Ezernyi ember van Amerikában, emberek tízezrei, talán százezrei, akik megtanulnak együttműködni a természetfölöttivel. Megtanulják a gyógyítást, megtanulják az ismeret beszédét. Megtanulják a királyság alapelveit, hogy fel kell szabadítaniuk a gyógyulást. Ha lenne százezer hívőnk kint a világban, aki csak egyszerűen imádkozna az emberekért, hogy meggyógyuljanak, akkor valószínűleg be tudnánk zárni néhány kórházat.  Valószínű, hogy nem lenne szükség annyi egészségügyi biztosításra. És azt gondolom, ez az Úr szívének a szándéka. Azt akarja, hogy rá támaszkodjunk, hogy Ő legyen a mi egészségügyi ellátó rendszerünk.
SID: Itt van a nagy kérdésem számodra, Dave. Neked csodálatos megtapasztalásod volt. Isten mondta neked, hogy imádkozz a betegekért. Amit te megtanultál és amit tanítasz, az átadható? Az emberek megkaphatják ugyanazt az eredményt vagy még jobbat, mint te? Most kb. 80 százaléka az embereknek meggyógyul. Meg tudják más emberek is tenni ugyanezt, egy átlagos ember?
DAVE: Azt gondolom, hogy még többet is. Én is egy átlagos ember vagyok. Nem jártam Bibliai Főiskolára. Nem jártam szemináriumra. Egészségügyiesként dolgozom. 48 órát dolgozom egy héten. Egy átlagos ember vagyok. Nincs semmi különleges kenetem. Sok álmom van, és sok emberért imádkozom. De bárki meg tudja tenni ezt. Azok az elvek, amiket Jézus adott nekünk, egyszerűek. Nem bonyolultak. És ahogy növekedünk ebben és gyakoroljuk ezt, én igazán hiszem ezt, és rengeteg bizonyságot kaptam emberektől és azt mondták, hogy ez olyan könnyű, olyan egyszerű. Miért teszik az emberek ezt bonyolulttá? És nem gondolom, hogy ennek bonyolultnak kellene lennie.
SID: Egyetértek veled. Röviden el tudnád mondani a legőrültebb csodát, amiben részed volt?
DAVE: A legőrültebb csoda, amiben részem volt, nos, legtöbb azok közül, amikben szolgáltam, fel van téve Facebookra. Sok emberrel vagyok kapcsolatban. Kaptam egy imakérést egy nőtől a Facebookon, aki elment egy gyülekezetbe. A pásztora veseelégtelenségben szenvedett. Bement a kórházba. A veséjével kezelték, és félbeszakíttatta a kezelését, mert meg akarta mutatni a hitét a gyülekezetének, hogy meg fog gyógyulni. Nos, veseelégtelenségben végezte, és az orvos azt mondta neki: „Szüksége lesz dialízisre. A veséje ki van lőve.” Elküldött nekem egy imakérést, és azt mondta: „Imádkoznál a pásztoromért?” És azt mondtam, hogy persze. Azon a délutánon mondtam egy rövid imát, egy néhány percig imádkoztam érte. Aznap éjjel volt egy álmom. Az álomban láttam egy embert úgy 6 méternyire állni tőlem, és én tudtam, hogy új vesére volt szüksége. Műtéti úton felnyitották a jobb oldalán pontosan a mellkasa alatt. Odamentem hozzá. Beletettem a kezemet a hasába. Éreztem a belső szerveit és aztán kihúztam a kezemet onnan, és az álom véget ért. Aztán felébredtem reggel és a feleségem és én megpróbáltunk rájönni, hogy mit jelent ez az álom. Teljesen elfelejtkeztem arról a tényről, hogy imádkoztam egy emberért előző nap, akinek új vesére volt szüksége. Nem értettem az értelmét. Nem volt világos számomra mindaddig, amíg nem kaptam egy e-mailt vagy egy privát üzenetet Facebookon attól a nőtől, aki azt mondta: „Beszámoló Isten dicsőségéről. A pásztorunknak megvizsgálták a veséit újra, és az orvos azt mondta, hogy a veséje 100%-osan, normálisan működik.”
SID: Most én hiszem, hogy ha az imádkozó mentős akár csak egy egyperces, rövid imát elimádkozik, parancsolva a gyengeség szellemének, hogy menjen el, és parancsol a betegségnek, hogy menjen el, akkor ezrek, ha nem tízezrek fognak meggyógyulni éppen most. Imádkoznál?
DAVE: Igen. Imádkozom most, hogy Isten teljes és tökéletes gyógyulást hozzon el most számodra! Bármilyen betegség, gyengeség vagy trauma is legyen az, amitől szenvedsz. Ahogy most hallgatod ezt az üzenetet, az Úr felszabadít téged ezalól a megkötözöttség alól, meggyógyít és ad neked örömöt és egy elképesztő bizonyságod lesz Isten jóságáról!
SID: És én biztosíthatlak afelől, hogy nem véletlen, hogy ezt a műsort nézed most! Dave már mondta, hogy ő csak egy átlagos, hétköznapi ember. Isten el akarja vinni azokat az embereket, akik nincsenek a TV-ben, akik senkiknek tartják magukat oda, hogy csodákban járjanak minden nap. Úgyhogy én biztosíthatom nektek, hogy csak hinnetek kell. Olvassátok az Igét! Csak higgyetek el mindent, MINDENT, minden lehetséges annak, aki hisz! És ez te vagy!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése