2018. június 1., péntek

Örömteli mindennapok: Mai örömteli bátorító :)


,,Dicsérlek, mert csodálatos módon teremtettél! Bizony, csodálatosak alkotásaid és lelkem jól tudja ezt!,, -Zsolt.139,14-
Tudod, hogy egyedülállóan áldott vagy? Isten legjobbja vagy és Isten nagyon sok dolgot helyezett el benned.
Te Ábrahám magja vagy, mert a Biblia a Galata 3:29-ben azt mondja: „Ha pedig Krisztuséi vagytok, tehát az Ábrahám magva vagytok…”
Ennélfogva nem csak áldott vagy, hanem áldás is vagy. Mindenhol áldást hordozol magaddal; mindent, amit megérintesz, áldott! Mindenki, aki kapcsolatba lép veled, áldott. A környezeted áldott a te jelenléted miatt. Micsoda élet! És mivel ilyen áldott vagy, a Biblia azt mondja, olyan vagy, mint a folyóvizek mellé ültetett fa, örökké zöldellő és virágzó, amely gyümölcsöket terem és örökkévaló bővölködésben lakozik.
Továbbá, az 1 Péter 2:9 azt mondja: „Ti pedig választott nemzetség, királyi papság, szent nemzet, megtartásra való nép vagytok, hogy hirdessétek Annak hatalmas dolgait, aki a sötétségből az ő csodálatos világosságára hívott el titeket.” 
El tudja ezt valaki úgy olvasni, hogy ne ujjongjon örömében? Isten Igéje egy ilyen nagyszerű valóságot nyilatkoztat ki számunkra az új teremtésről!
Különleges vagy!
Tökéletessé lettél Krisztusban, és Isten szabaddá tett,
hogy bemutasd az Ő dicsőségét a világnak.
Az Efézus 3:10 így szól: „ … hogy megismertettessék most a mennybeli fejedelemségekkel és hatalmasságokkal az egyház által az Istennek sokféle bölcseségeit.” Ez Isten célja. Úgy döntött, hogy rajtunk – az Egyházon - keresztül mutatja be a mennybeli fejedelemségekkel és hatalmasságokkal az Ő sokféle bölcsességét. Mi vagyunk Isten alkotásának a megkoronázó szépsége, Isten minden alkotásának a legmagasabb teremtése.
Az Ő teremtményeinek zsengéje és legjobbja vagyunk (Jakab 1:18).
Az életed Isten dicsőségére van. Mindig emlékezz erre! Isten dicsőségre és kiválóságra teremtett téged, hogy bemutathassa az Ő szépségét, kegyelmét és igazságát rajtad keresztül. Hidd el ezt!
Fogadd el! Gondolkodj így, és ünnepeld az egyediségedet!

Legyen örömteli napod :)

********************************

Mai örömteli bátorító:)

,,Örüljetek az Úrban mindenkor! Ismét mondom: örüljetek!,, -
-Filippi 4,4

Nem véletlen ismétli magát Pál ,Isten akarata számunkra ,hogy örömben éljünk ,az Ő örömében ,hogy teljes legyen az örömünk.
Eddig nem kértetek semmit az én nevemben: kérjetek és megkapjátok, hogy örömötök teljes legyen.Jn.16,24
Az Újszövetségben csak az öröm, több mint hetvenszer szerepel,a boldogság is sok helyen .
Ha nincs öröm egy ember életében,kiszárad mint egy szikkadt talaj.Öröm nélkül nem lehet boldog az ember.
Isten ültette be az öröm vágyát az emberbe.
A Biblia az Öröm könyve,ez a központi üzenete .
Az Evangélium Örömhír .
Isten akarata,hogy élvezd az életet,amit ajándákba kaptál.És ez nem kell,hogy a körülményeinktől függjön,ez hozzáállás kérdése.
Ne légy örömtelen keresztény ,ne engedd meg,hogy a problémák elvegyék az örömteli hozzáállásodat.Döntsd el,hogy mindennap örülni fogsz valaminek.Találj valamit ,ami örömöt okoz számodra.
Légy hálás ,adj hálát Istennek azért ,ami már a tiéd és az öröm beköltözik a szívedbe.Vigyázz rá,mint féltett kincsre :)

Legyen örömteli napod :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése