2018. június 1., péntek

Örömteli mindennapok: Igaz vagy Jézus Krisztusban!



Mai örömteli bátorító :)

,,Aki halálra adatott bűneinkért, és feltámasztatott megigazulásunkért.,,
-Róma 4,24

Igaz vagy Jézus Krisztusban!
Igaznak,megigazultnak lenni annyit jelent ,hogy fel vagy mentve a bűnöd alól.Jézus helyettesített a halálban ,csakúgy mint a feltámadásban.Ővele együtt meghaltál és feltámadtál Vele egy új életbe.A bűnnek nincs következménye sem uralma feletted.Mivel Krisztussal együtt feltámadtatok a halálból, a mennyei dolgokra törekedjetek,..Kolosse 3,1
Szabad vagy szolgálni Őt és Érte élj szentségben és igazságban.
Mennyei helyekre ültettél!
Sőt, mivel Jézus Krisztus részei vagyunk, vele együtt feltámasztott a halálból, és vele együtt a mennyei helyekre ültetett bennünket.-Efézus 2,6
Ha nem tudod még,mit jelent ezen a helyen ülni,kérd meg a Szent Szellemet ,hogy jelentse neked ,mit jelent ez a hely számodra.
Új életet kaptál,élj ebben az új ,megigazult életedben.Ez nem egy természetes élet,ez egy természetfeletti, csodás ,örömteli élet.Igaz vagy, tiszta és bűntelen Isten szemében !
Hát nem csodás? :)
Legyen örömteli napod :)

********************************************
Mai örömteli bátorító :)

Szüntelen imádkozzatok!1Thessz.5,17

Az imádság csodákat tud eredményezni !
Az ima fegyvere győzedelmeskedik a gonosz erői felett! Az imádság erőt hoz. Az imádság tüzet hoz. Az imádság esőt hoz. Az imádság életet hoz. Az ima közel hozza Istent!
Nincs olyan erő, ami a diadalmas imádság erejéhez fogható lenne!
Merjél hát konkrét kérésekkel Istenhez fordulni; merd megragadni az isteni ígéreteket, és várd hittel, míg a válasz megérkezik.
A győzelem a Golgotán keresztül érkezett!

Legyen örömteli napod :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése