2022. április 4., hétfő

💥Egy Csoda Minden Nap,💥 Csak kezdj bele…!

Martin Luther King mondta: „Hinni annyi, mint fellépni az első lépcsőfokra, még akkor is, amikor nem látszik az egész lépcső.”

A hit tanúságtétele! Gyakran ez hiányzik nekünk ahhoz, hogy nekirugaszkodjunk, és meg merjük tenni ezt az első lépést. Ahhoz, hogy bele tudjunk kezdeni valamibe, el kell határozzuk magunkat. Elhatározásunkra pedig az lesz kihatással, amire gondolunk.

Ha szellemedet kétségek és félelmek tartják megszállás alatt, Jézus nevében van hatalmad, hogy lecsendesítsd őket. Hatalmad van arra, hogy megmondd ezeknek a gondolatoknak, hogy nincs helyük fejedben és szellemedben, mert Isten gyermeke vagy, és maga Isten járja veled utadat.

Menj arra, amerre a Szentlélek sugallja, e döntés egyedül a tied. Az ez irányban tett legelső lépés óriásinak tűnhet fejedben, de valójában csak a fejedben óriási. És minél nagyobb méreteket ölt fejedben, annál inkább megijedsz tőle. Tedd hát, hogy kisebbé váljon! Nincs baj. Az első lépések könnyűek:

Telefonálni.
Kitölteni egy űrlapot.
Kezdeményezni egy beszélgetést.
Kimondani: „Sajnálom”.
Stb.
Akármiről is álmodj: Boldog házasságról, jelentős karrierről, egészségről vagy anyagi függetlenségről, ma ráteheted lábadat az első lépcsőfokra abban az irányban, amerre Isten hív téged.

Ne félj attól, hogy megtedd az első lépést, mert Isten előtted járja az utat!

A Szentírás mondja: „Én megyek előtted, és az egyenetleneket megegyenesítem, az ércajtókat összetöröm, és leütöm a vaszárakat.” (Lásd Ésaiás 45,2)

Tedd meg ma az első lépést, Testvérem, kezdj bele…!
hu.jesus.net



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése