2022. április 20., szerda

💥Van Erőm💥MINDENKOR

Mindenkor védelmezni fog az Úr! Mindenkor támogatni fog téged Jézus, még akkor is, amikor azt hiszed, hogy nem tudsz felállni a porból. 
Mindenkor nyugalommal tud megáldani az Úr, akkor is, ha tornyosulnak feletted a problémák, feladatok, és ezen gondolkodsz: Hogyan fogok győztesen távozni a csatából?
Nos, ez a mindenkor érvényes az életünkre nézve is. Ez a mindenkor folytatódik, mégpedig az öröm szóval: „Mindenkor örüljetek…”

Olykor olyan nehéz örömteli életet élni. Régen, sokszor tettem fel ezeket a szavakat Istennek: Uram, tényleg azt várod el tőlem, hogy a nehézségeim ellenére is örüljek? Tényleg azt szeretnéd, hogy a hullámok közül, a tengernyi munka közepette örüljek?

Később jöttem rá, hogy az az Isten, aki életem számos pontján felemelt, erőt adott a feladataim elvégzéséhez, ma sincs távolabb tőlem. Miért tékozlom el a kegyelmi időt szomorkodásra?
Hisz tudom, hogy megvan az ideje mindennek, de a Mindenség Ura a tenyerén hordoz engem!
Olyan jó ezt tudni és megtapasztani a hétköznapokban. Bár, nem mindig könnyű az előttünk levő út, de nem vagyunk egyedül.

Olykor úgy vagyunk, mintha egy nagy ködfal előtt állnánk. Félő szívvel, remegő hanggal mondjuk: Uram, segíts! Váratlanul munkálkodni kezd Isten, hogy az öröm húrjai pendüljenek meg a szívünkben.
Bármi is van a te életedben, Isten ott van veled. Örülj, mert a megoldás egy imányi távolságra van.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése