2022. április 10., vasárnap

💥Egy Csoda Minden Nap💥

Üdvözöllek Testvérem,

Imádkoztál, kérvén valami nagyot, és (szerinted) semmi jelentőset nem kaptál idáig?

„Amikor valami nagyot kérünk Istentől, gyakran egy egyszerű vetőmag a válasza. Vagyis ahelyett, hogy megadná nekünk a kért tölgyfát, makkot ad. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy vele együtt növekedjünk.” (Bill Johnson)

Más szóval: Ne vesd meg a kis kezdeteket! Századunk nagy találmányai gyakran úgy kezdődtek, hogy valaki egyedül volt pincéje mélyén! Gondolj Amazonra, Google-re, Apple-re, Disney-re és, minden arányt fenntartva, a TopChrétien-re, ami úgyszintén egy pincelyukban kezdődött.

Öntözd csak továbbra is türelemmel és kitartással „a magocskát”, amit Isten adott neked.

Ha kitartasz a kicsiben, amit kaptál, látni fogod, amint növekszik és felnő. Ez a növekedési időszak erős gyökereket fog neked adni. Amikor pedig a siker majd beköszönt, jellemed elég erős lesz, hogy szembe tudj nézni vele.

Ahogy a Szentírás mondja: A kitartásban pedig tökéletes cselekedet legyen, hogy tökéletes és ép legyél, Testvérem, minden fogyatkozás nélkül. (Jakab 1,4 alapján)

Ez nem könnyű, de így formálja Istenünk a hit embereit és asszonyait.

Testvérem, úgy érzed magad, mint aki elfelejtődött egy pincelyukban? Ne nyugtalankodj, hanem tarts ki! Imádkozz, maradj hű a kicsiben, és látni fogod a széles teret, amit Isten megnyit előtted.

Köszönöm, hogy vagy!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése