2022. április 3., vasárnap

💥Örömteli mindennapok💥

Amit Isten mond, azt tegyétek is meg, ne csak hallgassátok! Ha csak hallgatjátok, de nem teszitek meg, becsapjátok magatokat. Van, aki csak hallgatja Isten tanítását, de nem engedelmeskedik annak. 
Az ilyen ember úgy jár, mint aki megnézi arcát a tükörben, azután elmegy, és azonnal el is felejti, amit látott.

Aki viszont megnézte magát a szabadság tökéletes törvényében, és kitart a megismert igazság mellett — vagyis nem felejti el, hanem tettekre váltja amit látott, hallott és tanult — az mindenben áldott és boldog lesz! Jakab1,22-25

Fantasztikus ígéret van az Ige megcselekvésében!
Ha megtesszük a részünket, Isten gondoskodik az áldásról. Láthatjuk, hogy van részünk abban, hogy Isten áldásaiban járhassunk.Tettekre kell váltanunk ,amit Isten mond nekünk.
Egyszerüen, cselekednünk kell az Ige alapján. Isten megadta a képességet és a kegyelmet ahhoz, hogy keresztényekként az Ige szerint éljük az életünket.
Nem hagy magunkra, amit kér tőlünk, ahhoz megadta a kegyelmet és meg tudjuk tenni.
Ahhoz, hogy helyesen éljünk, Isten adott utasítást a Bibliában, nem nekünk kell kitalálni melyik úton járjunk, mit cselekedjünk, hogy helyesen éljünk.

Csak bele kell néznünk a tükörbe és folyamatosan kell szemlélnünk azt.
Az Ige gyönyörü,a z Ige maga Jézus. Amikor belenézünk, úgy kell látnunk magunkat, ahogy Ő lát minket, mert azok vagyunk valójában, akivé Őbenne lettünk.
Ezért bármit meg tudunk tenni,amire kér, mert Ő teszi meg bennünk,általunk.
Tölts időt az Igével, Jézussal, gyönyörködj Benne, hogy áldásiban járhass minden napon!

Legyen örömteli napod :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése