2023. május 14., vasárnap

💥Van Erőm💥Reggeli ébredés

Gyerekkorom legszebb élményei közé tartozott, amikor reggelente madár csicsergésre ébredtem fel. Tudtam gyönyörködni a madarak énekében, és gyakran gondolkodtam azon, hogy milyen boldog lehet Isten.Isten gyönyörködik bennünk. Isten gyönyörködik benned is: a mosolyodban, nevetésedben, hangodban, és még sorolhatnám…
Talán így vélekedsz: „Hogyan tudna bennem gyönyörködni Isten? 
Annyi mindent rosszul teszek, sőt neki sem tudok engedelmeskedni teljes szívből.” Nos a válasz abban rejlik, hogy Isten nem így gondolkodik.
Mennyire szerethet Isten, ha a hiányosságaink ellenére, mégis gyönyörködik bennünk? Kimondhatatlanul szeret. Gyönyörködik bennünk, mert az ő alkotásai vagyunk.
Gondolkodjunk szülőként, aki örömét leli abban, amikor alvó gyerekét nézi. 
Amikor a gyereke sikereket ér el, vagy amikor már felnőttként családot alapít. 
Annyi mindenben tudunk gyönyörködni mi is: a természetben, az épületekben, személyekben.
Hányszor gyönyörködünk Istenben? Hányszor gyönyörködünk az Ő ígéreteiben, vagy abban, hogy hányszor támogat naponta bennünket Igéje által?
A mai nap szép kezdet az Úrban való gyönyörködéshez, hogy e csodás élet lehetőségével ajándékozott meg, amely gyönyörűséges, értékes. 
Gyönyörködni Istenben azért, hogy megajándékozott egy csodás családdal, szerető szülőkkel, vidám gyerekekkel, gondoskodó nagyszülőkkel.
A mai reggel kiben/miben tudsz gyönyörködni? 
Ha megtaláltad, akkor adj hálát érte, mert ez azt jelenti, hogy Isten szeretete ma rád ragyog!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése