2018. március 30., péntek

A HÚSVÉT NEM CSIRKE TOJÁST TOJÓ NYÚL !!!!!!!!!!


Mindenkinek köszönöm, hogy felköszönt húsvér nem elirtam! alkalmából különböző vicces, de inkább sírásra fakasztó nyuszis, csirkés dolgokkal.
Nagyon sajnálom és fáj a szívem, hogy ilyen hülyeségekkel terelik el a figyelmet arról, ami a világban és a történelemben is a legnagyobb dolog volt!
,ami az is maradt és meghatározta egy életre az emberiség jövőjét!
Ez volt az a három nap, amit egy itt járt személy, akit Isten fiának mondottak, Isten rendeltetéséből megtett és elvégzett, hogy ma itt élhessünk és legyen reménységünk, életünk öröke... !!!!! Had mondjam el kedves rokonaim, ismerőseim, barátaim, mi is az, ami a legfontosabb a hús-vér ünnepében nekem és hiszem nektek is.
Isten Fiának keresztre feszítése ártatlanul Pénteken megtörtént, majd kereszten halált halt én és a te bűneinkért és betegségeinkért! Megbizonyosodva arról, hogy tényleg meghalt, megszúrták, VÍZ és VÉR jött ki testéből, két legfontosabb lételem az élethez! Majd sírba helyezték, amit kőfedéllel eltorlaszoltak és katonák őrizték a sírhelyet. Isten Fia nem tétlenkedett Szombat napon sem, legyőzve a halált. Diadalmat véve a sátán felett, aláment a pokolba, prédikált és bukott bűnös embereknek kegyelmet adván felhozta onnét őket, akik hittek Neki!
Majd Vasárnap hajnalban feltámadott és életet hozott mindannyiunk számára, hogy aki hisz benne, annak is örök élete legyen. !!!!!!
Nekem ez a Hús-Vér napja, mert egy ártatlan, bűnt nem ismert ember ÉLETÉT adta értem, értünk és VÉRével fizetett. Ezt mind azért tette, mert szeretett bennünket és nem azért, hogy SAJNÁLJUK!,
hanem hogy ÖRVENDEZZÜNK, hogy van feltámadás és kegyelem Istennel örökéletre !!!!!!!!
Ezrt ez a legfontosabb ünnep, amit valaha is lehet ünnepelni !

Ezzel a sorokkal kívánok mindenkinek BOLDOG KEGYELEM TELJES FELTÁMADÁSI ÜNNEPET ......!!!

Hegedűs Sándor-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése