2022. március 21., hétfő

💥Van erőm💥

„Bízzatok!” Amint az eredeti szövegből is kiderül, parancsként hangzik el ez a szó, és én hiszem, hogy nem csak a tanítványoknak hangzott el, hanem nekünk is, akik Jézusban bízunk. 
Igen! Benne kell bíznunk, kételkedés nélkül. Gondolj csak bele, hogy Ő a saját vérével fizetett érted, hogy életed legyen. Megváltott, hogy Benne bízva boldogan élhess. Amikor már feladnád, tudd, hogy mindig vár egy kinyújtott kéz, és nem fogsz elsüllyedni. Ebben bízhatsz!„Én vagyok!” 
Ő nem csak volt vagy lesz, hanem jelen van. Pontosan tudja azt, hogy most milyen helyzetben vagy. 
Arra vár, hogy életed része legyen. Ne magányosan utazz életed csónakjában, hanem legyen Ő az útitársad, aki az esetleges viharokat lecsendesíti, aki a vak szemét megnyitja, a bénát talpra állítja, a sírónak letörli könnyeit és a reménytelen élethelyzetbe a reményteljes jövőt adja a benne bízóknak. 
Mikor lábad meginogna, Ő ott van. 
Mikor lelked félelmek közt lesz, ő már ott van.
„Ne féljetek!” Ez az ige is parancsként hangzik. Akkor miért félünk? Mi az, amit nem kegyelemből kaptunk volna a mennyei Atyánktól? Amikor Jézus megígérte, hogy velünk lesz a világ végezetéig, akkor ezt komolyan is gondolta. Miért kételkedsz? Bízz Benne, mert Ő él! Ne félj, mert veled van!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése