2022. március 5., szombat

💥Örömteli mindennapok💥

..Aki megváltott bennünket a vére, vagyis a halála árán. Rajta keresztül kaptuk meg bűneinkre a bocsánatot Isten kegyelmének gazdagsága szerint.,, Efézus 1,7.

 Isten kegyelmének gazdagsága szerint! Milyen gazdag Isten kegyelme?....mérhetetlenül gazdag,felfoghatatlan ! Isten eltörölte minden egyes bűnödet ,amikor ujjászülettél Jézus Krisztus által . Amikor befogadtad Őt személyes megváltódnak ,abban a pillanatban semmivé lett,eltöröltetett minden bűnöd,amit addig elkövettél. Az adőslevelet a keresztre szegezte! 
Soha többé meg nem emlékezik róla,ezért te se tedd. Soha ne mondd ,hogy te egy megváltott bűnös vagy! Isten az Ő Fián keresztül lát téged,és tudja, hogy esendő vagy.Mégsem nevez téged megváltott bűnösnek. 

Új teremtésnek hív téged,aki minden tekintetben újjá lett. 2 Kor.5,17-18. 
Kezdj el így tekinteni magadra ,mint aki új lett Krisztusban,mert az vagy.Isten maga mondja rólad! Továbbra is fogsz vétkezni,mert esendő vagy,de Ő hű és igaz ,hogy megbocsássa minden bűnödet.(1Jn.1,7) 
Ezért van szükséged kegyelemre minden egyes nap. Ez a kegyelem minden pillanatban elérhető számodra,élj vele ,élj benne. 
Legyen örömteli minden napod Jézussal :) 

Oszd meg az örömhírt másokkal is!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése