2018. február 10., szombat

Győztes élet: Mustármagnyi hit

„Monda pedig az Úr: Ha annyi hitetek volna, mint a mustármag, ezt mondanátok ím ez eperfának: Szakadj ki gyökerestől, és plántáltassál a tengerbe; és engedne néktek.”
(Lukács evangéliuma 17,6) 


Egy mustármagnyi hit. 
Sok esetben teljesen aláértékeljük a hitet. Azt gondoljuk, hogy óóó ehhez a dologhoz óriási hitre lenne szükség, ami pedig nekem nincs.
Jézus azt mondja, elég egy mustármagnyi hit. Ha csak akkora hitetek volna. Mondta a tanítványoknak. Ma nekünk is épp ezt mondja.
Csak akkora hited legyen mint egy mustármag. Legyen mustármagnyi hited a gyógyulásra, a szűkségeid betöltésére....
Legyen meg a hited abban, hogy én ezt már elvégeztem. Legyen meg a hited abban, hogy minden lehetséges annak, aki hisz. Legyen meg a hited Isten beszédében.
Abban, hogy amit Ő megígért, azt be is teljesíti. Nem kell óriási hit. Egy mustármagnyi elég, hogy az Úr megváltoztasson mindent. Egy mustármagnyi hit elég ahhoz, hogy Jézus nevét bátran használjuk. Ezt a mustármagnyi hitet áldja meg az Úr.
A hit hegyeket mozdít. Ettől a hittől a sátán, az összes démoni seregével együtt menekülésre kényszerül.

„Mert bizony mondom néktek, ha valaki azt mondja ennek a hegynek: Kelj fel és ugorjál a tengerbe! és szívében nem kételkedik, hanem HISZI, hogy amit mond megtörténik, meglesz néki, amit mondott.”
-(Márk evangéliuma 11,23)

"A mustárfa magja kisebb, mint a többi mag, de ha megművelt talajra esik, hatalmas fa nő belőle."

Legyen meg az a kis magnyi hited, ami az Úr által megművelt talajban, a szívedben hatalmas fává növekedik.

Áldott napot kívánok mindenkinek 💖

Szerző: Julianna P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése