2018. február 6., kedd

REINHARD BONNKE

A félelmet a pokolban kovácsolják.
Megrendelője a Sátán, aki alapfegyverzetként adja minden démoni hordájának, akik nagyon is ismerik a félelem természetrajzát. Mint a skorpiók gyilkos mérgükkel, a démonok maguk is tele vannak félelmekkel. 
A félelem a Sátán halálos mérge. 
Ha hagyjuk, akkor Sátán az egész életünket behálózza félelmekkel. 
Azonban a félelem csupán illúzió, egész egyszerűen NEM létezik. Csak akkor „ölt testet”, ha elfogadjuk. 
A félelem a legelső dolog, amitől szabadulnunk kell. 
A rettegés legyőzése az ellenség arcul csapása. „Egy ellened készült fegyver sem lesz jó szerencsés” (Ésaiás 54:17). 

Kezünkben van legfőbb fegyverünk, az Isten Igéje, a Szellem kardja, vagyis a Szent Szellem által kijelentett Ige (Efézus 6:17). Nincs ennél hatékonyabb fegyver a világban. 

**************************************

Mikor Péter a háborgó tengeren azt kérte Jézustól: „Uram, ha te vagy, parancsold meg, hogy menjek oda hozzád a vízen!”, akkor Jézus tétovázás nélkül így szólt: „Jöjj!” (Máté 14:28-29).

A csoda Péter javaslatával vette kezdetét. Jézus akkor mondja, „Jöjj!”, amikor mi akarunk menni, és el is mondjuk neki, hogy készek vagyunk rá. 
Nem Jézus kérte Pétert, hogy a vízen járjon, hanem Péterben dőlt el, hogy ezt akarja. 
A kezdeményezés, hogy Istent szolgáljuk, a tőlünk elvárható rész. Motivációért, ösztökélésért, és bátorításért nyisd ki a Bibliádat. Az Ige a tanácsadód.
Legyetek áldottak!- REINHARD BONNKE

******************************

Nem csak szolgálat terén igaz ez, hanem egyéni életünkben is sőt...először is ott, hiszen belülről kifelé kell haladnunk! Ezért először is az egyéni életünknek kell teljesen helyreállnia, ott kell először bátorsággal mindent, de tényleg mindent Isten kezébe adnunk hogy ténylegesen ÚR tudjon lenni és megtudja tisztítani az életünk minden szegletét! Ami eltűnik az tűnjön is el mert nem szolgál minket. Ez sokszor félelemmel jár, hisz az ismeretlenbe lépünk.  Ha félünk elsüllyedünk a régi életünkbe... 
Itt kell a HIT, hinni az Úrban!! Hiszen tudjuk hogy Ő megy előttünk, a rögös utat elegyengeti nekünk!

„Én megyek előtted, a rögös utat elegyengetem, az ércajtókat betöröm, és a vaszárakat leverem. Neked adom a sötétség kincseit, az elrejtett drágaságokat, hogy megtudd: én vagyok az Úr, aki téged néven szólított, Izráel Istene." (Ézsaiás 45:2-3)

Ezért bátorsággal csak az Urat nézzük és ne vegyük le a szemünket róla! Lépjünk hittel és bátorsággal a vízre, ne nézzük a körülöttünk lévő háborgó körülményeinket, amíg a mi szerető Teremtőnkre nézünk ne lehet baj!!
Ámen! Mónika-



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése