2018. február 2., péntek

Örömteli mindennapok:

Mai örömteli bátorító :)

Nagyon sok ember megpróbál kibújni a múlt árnyéka mögül,kitörni a függőségből,de hamar feladják,mert a hibás hitük foglyul ejti őket.
Sikeresen meggyőzik magukat arról,hogy álmodni sem merhetnek egy jobb helyről,mert elhitték ,hogy nincs más választásuk,mint hogy csalódottságban ,kétségbeesésben és vereségben éljenek.
A helyes hit azonban az a fénysugár,amely megvilágitjaa kifelé vezető utat ebből a fogságból.
A helyes hit ,a szerető Szabadító Istennel való személyes és bensőséges kapcsolatból származik ,és az Ő életet és világosságot hozó Beszédére alapozott.,,Az én lábamnak lámpása a Te Igéd és ösvényemnek világossága ,,
Zsolt.119,105-
Bármi is legyen az amivel jelenleg küzdesz, vagy kihívások előtt állsz ,amikor elkezdesz helyesen hinni ,a dolgok elkezdenek javadra változni!
Azok az áttörések ,amelyekért évekig küzdöttél,egy természetfeletti pillanat alatt megtörténhetnek,mert a mi Istenünk egy erős ,mindenre képes ,jóságos ,szerető ,szabaditó Isten,
védelmez és szeretőn őrködik felettünk .Ámen.
*************************************************
Mai örömteli bátorító :)

Hinni pedig azt jelenti, hogy bizonyosak vagyunk abban, amit remélünk. Aki hisz valamiben, az meg van győződve arról, hogy az a dolog valóságosan létezik, annak ellenére, hogy nem látja. 
-Zsidó 11,1-

Isten azt akarja, hogy hitből élj, ne érzésekből.
A győzelem érdekében sokszor meg kell tennünk bizonyos dolgokt rendszeresen érzéseink ellenére,hit által.
A hit állhatatos. A hit nem adja fel,
Úgy leszel állhatatos, hogy látni kezded a láthatatlant. Csak azok tudnak kitartani az élet legnehezebb időszakaiban, akik annak látják Istent, aki Ő valójában. Csak azok tudják megtenni a lehetetlent, akik látják a láthatatlant.
Higgy abban, amit Isten meg tud tenni az életedben, és előre köszönd meg azt, ahogyan munkálkodni fog.
Hitére támaszkodva hagyta ott Egyiptomot Mózes,... Ingadozás nélkül kitartott, mert Istenre nézett, aki láthatatlan. (11,27)

Legyen örömteli napod :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése