2018. február 7., szerda

Örömteli mindennapok: Mai örömteli bátorító Igénk :)

,, Mert mindenre van erőm Krisztus által, aki megerősít!,, 
-Filippi 4,13-


Mindannyian átmegyünk nehéz időszakokon életünk során.
Vannak megpróbáltatásaink, amin ha jó és megfelelő hozzáállással megyünk át sokkal erősebben és győztesen jövünk ki. Ahogy Pál meg volt próbálva és elégedett volt minden élethelyzetben ,mert tudta,hogy minden a javára lesz. Minden körülményben volt ereje elégedettnek lenni Krisztus által.
Erre bátorítalak ma téged ,ha nehézségen mész keresztül,lásd a győzelmet.Támaszkodj Jézusra, mert te Őbenne vagy,mennyei helyekre ültettél.Ő már gondoskodott a szabadításodról.
Tarts ki ,mert a győzelem a tiéd.
Állj talpra a belsődből! Jelentsd ki,Krisztus által van erőd mindenre.
Ő erőt ad a megfáradtnak és az erőtlen erejét megsokszorozza.Ámen!

******************************************
Mai örömteli bátorító üzenetünk :)

A Biblia azt mondja: „Bízd rá az Örökkévalóra minden dolgodat, így lesznek sikeresek a terveid” -Példabeszédek 16:3-.

Nem azt mondja, hogy „Bízd rá az Örökkévalóra minden dolgodat, így meglesz minden, amit akarsz.” Nem, azt tanítja nekünk, hogy bízzuk az Úrra a dolgainkat, és hagyjuk, hogy Ő irányítsa a lépteinket.

Tudnunk kell, hogy Isten már előre terveket állított fel számunkra. A kérdés az, hogy vajon az Ő terveiben járunk, vagy a saját fejünk után megyünk? Minden jó szándékunk ellenére, időnként letérünk a kijelölt útról, mert annyira elfoglaltak vagyunk. Amikor sok minden kerül az utunkba, könnyen elterelődik a figyelmünk és elveszítjük a fókuszt.

Sokszor az emberek úgy viselik az állandó elfoglaltságot, mint egy jelvényt. Mai társadalmunkban az a sikk, ha valaki egyszerre csinál száz dolgot, és mindezt ezres fordulatszámon. Azonban, az állandó elfoglaltság nem egyenlő a produktivitással. Lehetünk egész nap rettentő elfoglaltak, és mégsem érjük el azt, amit Isten tartogat a számunkra. Időt kell szánnunk arra, hogy az Atyához menjünk, Rá bízzuk a dolgainkat, és hagynunk kell, hogy az Ő tervei érvényesüljenek minden egyes nap.

Ha te is az „állandóan elfoglalt vagyok” jelvényt viseled, kérlek, szabadulj meg tőle. Hagyd az Úrra utadat, bízzál Benne, hogy Ő elrendezi a napodat. Engedd el az aggodalmaidat. Légy állhatatos abban, hogy Tőle meríted az erőt, a győzelmet a bátorítást, és az Ő terveiben jársz.

„Bízd rá minden dolgodat, benne bízz, majd Ő véghezviszi”
(Zsoltárok 37:5,EF)
Legyen örömteli napod :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése