2018. február 15., csütörtök

Örömteli mindennapok: Mai örömteli bátorítás :)

,,Hadd lássam meg utasításaid értelmét,hogy gondolkodhassam csodálatos dolgaidról!,, -Zsolt.119,27.


Sokszor vagyunk úgy,hogy nem értjük mi miért történik velünk.
Miért vagyunk azon a helyen,mi az Isten célja vele.
Ilyenkor elbizonytalanodunk és nem látjuk az utat, amin haladnunk kellene . Lehet,hogy éppen letértünk a számunkra kijelölt útról?
A jó hír,hogy kérhetjük az útmutatást, kijelentést Tőle.
Bátran fordulhatunk Hozzá kérvén:-hadd lássam,meg ,Istenem mutasd meg- meg fogja mutatni.Vezetni fog ,tanítani az útra,amin járnunk kell.

Tégy engem értelmessé, hogy kövessem tanításodat és teljes szívvel engedelmeskedjek! Ámen.
Legyen örömteli napod :)

***************************************************
Mai örömteli bátorítás :)

,Hinni pedig azt jelenti, hogy bizonyosak vagyunk abban, amit remélünk. Aki hisz valamiben, az meg van győződve arról, hogy az a dolog valóságosan létezik, annak ellenére, hogy nem látja.,,

-Zsidó 11,1-

Biztosan sokszor hallottad már a következő frázist: „Hiszem, ha látom!” Általában így gondolkodik a világ. A világi gondolkodásmód azt mondja: „Ha nem érzem, és nem látom, akkor nem hiszek a csodában.” Isten viszont azt mondja: „Ha hiszed, mielőtt éreznéd és látnád, akkor a csoda meg fog történni.”
Az asszony hallotta, hogy Jézus milyen jóindulatú, kedves és szeretetteljes, és ez lángra lobbantotta a hitét. Hitte, hogy Jézus meg tudja, és meg is akarja őt gyógyítani. Olyannyira meg volt győződve efelől (annak ellenére, hogy a testében a betegség még tejesen nyilvánvaló volt), hogy így szólt:
 „Ha megérintem akár csak a ruháját is, meggyógyulok.” (Márk5,28-29)

Megtapasztalta a gyógyulást mielőtt hitt volna? Nem, először hitt Jézus jóságában és erejében, majd a hite alapján cselekedett, végül pedig megtapasztalta a gyógyulást a testében.

Ugyanígy, Isten azt akarja, hogy higgy az irántad való jóságában és szeretetében. Azt akarja, tudd, hogy Ő nagyon is hajlandó az érdekedben cselekedni, hogy megáldjon, és Krisztussal együtt hogyne ajándékozna neked mindent- (Róma 8:32).
Azt akarja, hogy hit által kijelentsd, hogy Ő helyreállít, és legyen várakozásod is efelől. 
Nem számít, milyen régóta áll fenn a probléma, vagy mit mondanak a szakértők, a szikra lángra lobban és megtörténik a gyógyulás, a helyreállás: meg fogod látni, amit hiszel!
Legyen örömteli napod :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése