2018. február 26., hétfő

EGY PILLANGÓ TÜRELMES KELL LEGYEN

EGY PILLANGÓ TÜRELMES KELL LEGYEN

dannette-garza_44
Danette Garza
2018. február 8.
Egy szerelmeslevél Jézustól:
„Egy pillangó türelmes kell legyen, mialatt arra vár, hogy a változásba emelkedjen. Mint egy pillangónak, az Ígéret szavait adtam neked is, hogy az életedet a megjelenésében meg fogom változtatni. Mint egy pillangónál, minden teljesen más lesz, a csodát hordozó DNS által. A hernyó és a bebábozódás állapotából kiindulva, a te szépséged is úgy fog kitárulni, mint egy pillangó szárnyai, amely egy szemet gyönyörködtető látvány lesz. Minden szó, amit kimondtam, igaznak fog bizonyulni, hadd legyenek az én Ígéreteim a te menedéked.
Meddig fogod még, kedvesem, gyászolni a jelen életed veszteségeit és meddig fogsz még nyögni a várakozás miatt? Valami szépséges növekszik ennek a helyén. A szavamat adtam neked és be is fogom azt teljesíteni. Töltsd meg az edényedet olajjal és adj hálát az újért. Az ígéreteim megelőlegezett ajándékok, amiket nem lehet elvenni.
Itt vagyok, hogy megvigasztaljalak a lelkedben levő szomorúság miatt, hogy egy új élet reményét adjam neked. Elkötelezett férjedként fogsz ismerni, minden álmod életre fog kelni. Ne félj, mert Én veled vagyok, megerősítelek, igen, segíteni foglak.
A fájdalom, amit éreztél nem hasonlítható ahhoz az örömhöz, ami közeleg. Bár a traumák összetörik a lelket, a szeretetem meggyógyít minden fájdalmat. Hadd legyek Én a te magabiztosságod és bizalmad forrása. A kedvességem irántad örök, mindig vonzani fogod a kiváltságaimat és a jóságomat.
Megszabadítalak téged a nyomorúságoktól és elviszlek egy új szabadság helyére, ahová elrepülsz, és megpihensz. Az Én királyi trónom alapja az igazságszolgáltatás, rendbe fogok hozni dolgokat az életedben, és az Én tetteim igazságosságát biztosítom számodra. Ó, te lesújtott, viharvert, vigasztalan! Szépséget hozok elő a hamvakból, és stabilan megerősítem a látásodat. Énekelj, mert ahelyett, amit elvesztettél, sokkal több és jobb jön, mint amit el tudsz képzelni.
Készülj fel az Én nagyságomra, legyen egyre nagyobb a várakozás benned, hogy ugyanolyan nagy lehessen, mint az Én bőkezűségem és kedvességem. Az Én ígéreteim már át lettek adva, várj türelemmel, hogy meglásd azokat nyilvánvalóvá válni, hasonlóképpen egy pillangóhoz, amely türelmesen vár a változásra. Ahogy az Igém is mondja, a hűségem nem változik. Elültettelek és biztonságban vagy. Senki sem ragadhat ki a kezeimből, és senki sem változtathatja meg az életedre vonatkozó, jó terveimet.
A negatív helyzetek helyett összpontosítsd a gondolataidat a prófétai beteljesedésedre. Emelkedj fel abba, hogy teljes mértékben elhiszed amit adtam, egy pillangó a szárnyait használja védelemre. Arra lettél félretéve, hogy felfedd az áldásaim ujjlenyomatát az életedben. Viseld a sikert alázattal, elviselve minden szenvedést. Türelmesnek lenni azt jelenti, hogy elfogadod a hosszútűrést, mérgelődés és morgolódás nélkül, teljes megelégedettséggel. A türelem be kell végezze a teljes munkát, hogy ne legyen hiányod semmiben.
A remény a gyógyulás része, mely fényesen ragyog az ígéret megnyilvánulása iránti várakozástól. Kedves liliomvirágom, az alázat által a szépséged mély helyeken növekszik, mint a liliom a tövisek közt. A megfelelő időben fel foglak emelni, és előhozom, amiről beszéltem. Higgy az ígéreteidben úgy, mintha azok már beteljesedtek volna, az Én beszédem nem fog csalódást okozni neked.
El fogod felejteni a múlt szégyenét és nem fogsz többé emlékezni a gyalázatra. Egy új néven fognak megismerni téged, és új hírneved lesz, a becsület és a kegyelem. Mindezt azért, mert férjed a te Teremtőd és a te Megváltód. Örökkévaló kedvességgel vagyok könyörületes hozzád. Ne aggódj, a szeretetem nem fog kudarcot vallani. Legyél igazán boldog, nagy öröm van előtted, a bőkezűségem aratása. Rendíthetetlen szeretetem örökké tart, szilárdan ragaszkodik hozzád mindörökre.
A hitnek át kell mennie azon a próbán, amikor várakozás ideje alatt elbátortalanodnál. A szeretetem elkötelezett irántad, mint egy mélyen gyökerező szerelmi kötődés. Egy gyönyörűséges átalakuláson mész át. A hűségem irántad egy pajzs és fal. Áldott, aki hiszi, hogy be fog teljesülni az, amit mondtam. Minden tökéletes időzítéssel fog megtörténni az életedben, egy pillangó türelmes kell legyen.”
butterflies-3156109_1280

Dannette szerző és prófétai író, aki művészi prófétai szerelmesleveleket ír a Jézus Királlyal való romantikus tánca által. A Szent Szellem és őközötte használt szeretetnyelvben a gyémántok Isten dicsőségét jelképezik, céltudatos szeretete és megnyilvánuló szavai által.
Isten a szenvedés porából a csillogó gyémántok szépségét hozza elő. Ennek a szolgálatnak a szíve az, hogy kikutassa az Atya szívének a kincseit, és megossza azokkal, akiket Ő kiválasztott. Ő mindent gyönyörűvé tesz az Ő időzítése szerint. Dannette szenvedélye, hogy segítsen az embereknek megszülni Isten ígéreteit a természetfeletti remény és hit által. Nagyon szeret bátorítani másokat és közbenjárni értük, hogy elérjék csodákat hordozó álmaikat, Jézus szeretete által. Istennel semmi sem lesz lehetetlen!

Forrás: Women Of Impact Ministries
Fordítás: Gáll Edit

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése