2018. május 19., szombat

Örömteli mindennapok-

Mai örömteli bátorító :)

,,Hiszen ő még a saját Fiát sem kímélte meg, hanem odaadta értünk, mindnyájunkért! Akkor hogyne adna nekünk minden mást is a Fiával együtt?,, -Róma 8,32-


Nem tudom kinek mi fér bele a ,,mindenbe,, de azt hiszem ,hogy a minden az a teljesség ,minden ami Jézus Krisztus,minden amiből megváltott.
Amit Ő a keresztre vitt ,azt már ,nem kell hordoznunk.
Felmentett ,szabad vagy!
Isten felmentette minden vád alól! Bármikor szabadon járulhatunk az Ő királyi Trónja elé ,bármilyen szükségünkben.
Ha pedig Jézus a Főpapunk, akkor bátran és bizalommal lépjünk oda az Atya-Isten kegyelmének Trónjához! Nála bőségesen megtaláljuk mindazt a megbocsátást, segítséget és kedvességet, amire éppen szükségünk van — s mindezt a legalkalmasabb időben.-Zsido.4,16
Sokakat megtévesztett a sátán,hogy nem elég jók ,vagy nem elég szentek ahhoz,hogy Isten elé járuljanak,hogy szóljanak az Atyához,ezért megkérik a ,,szenteket,, hogy imádkozzanak értük.
Isten nem haragszik rád,bármit tettél,megbocsátotta,elfogadott.
Légy biztos az Ő szeretetébe és bátran közelíts Hozzá mint szerető édesapádhoz,aki alig várja,hogy adhasson .Bátran kérhetsz Tőle Jézus nevében,nem kell másokat megkérned, neked is jogod van a trón elé járulni Jézus Krisztus által.-(János15,16)
Az Atya sokkal inkább hajlandó adni neked,mint amennyire te hajlandó vagy kérni és kapni Tőle.
Ő kegyelmes és jó !

Legyen örömteli napod :)

***************************************

Mai örömteli bátorító :)

,,Az Örökkévaló küld nekem segítséget,a Menny és Föld Teremtője!,, -Zsolt.121,2-


Felnézek a hegyekre:vajon honnan jön számomra segítség?
Vajon honnan?-Mindannyian feltesszük a kérdést,amikor csak hegyet látunk magunk előtt. Amikor csak a hegyre nézünk fel,bármerre nézünk csak a hegyet látjuk, és nem látunk a hegyen túl.
Sokszor a megoldás már az orrunk előtt van ,egy karnyújtásnyira,de mi nem vesszük észre,mert folyamatosan a hegyre tekintünk. Mi a te hegyed ma?
Isten látja a te hegyedet,Ő már előre elkészítette a megoldást ,a szabaditást számodra.Elküldte a segitséget ,hogy odaérjen időben.
De addig,amíg csak a hegyedre tekintesz , csak azt látod ,és közben te magad próbálod eltolni /megoldani saját erődből,a hegy nem fog elmozdulni.Ki kell lépned a vízre,a mentőcsónakod már vár,de neked kell megtenned a következő lépést .Rajtad áll,hogy mire/kire nézel,a hegyre ,vagy az Úrra .
Ahogy Ábrahám felé elindult a kos és odaért a megfelelő időben ,mert hitt benne ,hogy az Úr gondoskodik a kosról,a te kosod is elindult már ,úton van,csak higgy benne .(1 Móz.22)
Annak az Istennek ,Aki megteremtette a Mennyet és a Földet,a te problémád egy porszem ,egy pillanat alat lapállyá lehet előtted,ha hiszed és bízol Benne .Ne gondold,hogy túl nagy kihívás számára a te problémád.
Te kire nézel ma fel ? Teljesen mindegy mi a te hegyed ma,láss túl rajta ,vedd észre a segítséget,nézz az Úrra és figyelj a hangjára .A te segítséged már úton van.
Lásd leomlani a hegyet,láss túl a hegyen!

Legyen örömteli napod:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése