2018. május 23., szerda

REINHARD BONNKE-Hogyan tudhatom biztosan, hogy Isten ereje bennem van?


Amikor betöltekeztem Szent Szellemmel és elkezdtem nyelveken szólni, tudtam, hogy Isten ereje bennem van, és ez az erő azóta is velem van. A nyelveken szólás ennek az erőnek a jele volt, Isten ilyen módon biztosított afelől, hogy a Szent Szellem ereje eljött az életembe. Soha többé nem volt szükségem rá, hogy újra erőt kérjek. Ha nem szóltam volna nyelveken, hogyan tudtam volna biztosan, hogy megkaptam az erőt? Az érzéseimből? Az érzéseink óráról órára ingadoznak, és nem bízhatunk bennük. Isten egy tárgyilagos jelet adott nekem, a nyelveken szólást, amelyből bizonyosságot nyertem. Ezért merek hitben előre menni, és nem várni arra, hogy érezzem az erőt. Az erős emberek nem érzik magukat különösebben erősnek, míg el nem kezdik használni az erejüket. A hívők sem érzik addig az erőt, amíg el nem kezdik végezni Krisztus munkáját. De ha tudjuk, hogy a Szent Szellem bennünk van, akkor tudjuk azt is, hogy van erőnk arra, hogy bármilyen helyzettel szembe tudjunk nézni.

Vannak, akik éveken át imádkoznak erőért, és soha nem biztosak abban, hogy elnyerték. Ezért csalódottakká és frusztráltakká válnak. Egész életüket végigimádkozzák. Végül arra jutnak, hogy az erő csak az ébredés idején jön el. Nem értik, hogy a Szent Szellem ereje maga az ébredés! Attól kezdve, hogy a Szent Szellem betöltött és nyelveken szóltam, soha nem kételkedtem abban, hogy Isten velem van. Bennem van az ébredés Szelleme. Amikor nagy tömegek előtt állok bárhol a világon, azzal a bizonyossággal teszem ezt, hogy a Szent Szellem ereje velem és bennem van.

A Szent Szellem mozgása minden idők leghatalmasabb evangélizációs előrenyomulását mutatja, amely tízmilliókat visz be az Isten országába. Ez akkor kezdődött, amikor emberek elkezdtek nyelveken szólni, és megértették, hogy Isten felruházta őket erővel. Egyszerűen kimentek ezzel a bizonyossággal, és lángba borították a világot! Ők tették a múlt századot és ezt a mostanit minden idők leghatalmasabb lélek-mentő századaivá. Azért imádkozom, hogy a Szent Szellem által te is megkaphasd ugyanezt a bizonyosságot, amely mind a mai napig az enyém is. Ámen?

REINHARD BONNKE-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése