2018. május 31., csütörtök

Örömteli mindennapok

Mai örömteli bátorító :)

Isten igazsága minden emberé kegyelemből, hit által!
,,Isten pedig ezt az igazságát most nyilvánvalóvá tette a Krisztusban való hit által minden hívőnek......mert ahogyan ő igaz, igazzá teszi azt is, aki Jézusban hisz,,- 
Róma 3,22-26


Ahogy Ő igaz-úgy vagy te is igaz Isten előtt a Jézus Krisztus által.Ő tett igazzá,nem a cselekedeteid által letté igaz.
„Mivel tehát megigazultunk hit által, békességünk van Istennel a mi Urunk Jézus Krisztus által” -Róma 5:1.

Üdvösségre jutásunk pillanatában megigazulunk, igazzá nyilváníttatunk. A megigazulás nem igazzá tesz bennünket, hanem inkább kijelenti rólunk, hogy igazak vagyunk.
Igaz mivoltunk abból fakad, hogy hitünket Jézus Krisztus befejezett művébe vetjük.
Áldozata elfedi bűnünket, így Isten tökéletesnek és szeplőtlennek lát bennünket. 
Mivel hívő keresztyénként Krisztusban vagyunk, Isten Krisztus saját igaz mivoltát látja, amikor ránk néz. Ez kielégíti Isten tökéletesség iránti elvárását, ezért igaznak nyilvánít bennünket — azaz megigazít.
Olyan jó tudni, hogy mit kaptunk Őbenne, hogy elfogadott, szeret, igazzá tett és feltétel nélkül teszi ezt, kegyelemből hit által. Felfoghatatlan, de mégis igaz. Saját germekévé fogadott.
Ha még nem tudtad elfogadni feltétel nélküli szeretetét, tedd meg ma, hivd Őt be az életedbe, kérd meg, hogy jelentse ki magát ,az Ő egyetlen igazságát a te szívedben.Bízd Rá az életed,járj Vele és tapasztald meg végtelen kegyelmét.
Ő elhalmozni minden jóval, minden a tiéd Őbenne, minden amit Krisztusban megkaptál mint szeretett gyermek, örököstársa Krisztusnak.
Isten jó, nagyon jó 

Legyen örömteli napod :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése