2022. február 13., vasárnap

💥Örömteli mindennapok💥

Érezd Isten szeretetét. Vedd észre mennyire szeret!


Nem veszed észre, hogy téged az Isten jósága megtérésre ösztönöz?
Vagy talán semmibe veszed Isten gazdagon áradó jóságát, elnézését és nagy türelmét? 
Nem veszed észre, hogy jóságával arra az elhatározásra akar vezetni, hogy megváltoztasd a gondolkodásodat és egész életedet? -Róma 2,4

Jóság, elnézés, türelem. Ezek a fogalmak jól jellemzik Isten gazdagságát. Még ha nem is vesszük sokszor észre kegyelme, türelme nap mint nap velünk van. Nem veszünk róla tudomást, hogy Isten jósága megtérésre ösztönöz. Ez pedig jellemzõ az emberre.
De lássuk meg, hogy Istennek nem a haragja, bosszúvágya, hanem a jósága ösztönöz minket megtérésre. Ha lázad is az emberi szív, ha nehezen akarja odaadni magát Istennek, õ akkor sem haraggal közeledik. Nem olyan indulatokkal fordul felénk, hogy majd megmutatja, ki az erõsebb, nem versenyezni akar, megmutatni, hogy ki az Úr a háznál. Segíteni akar, vezetni, új életet adni, mert tudja, hogy nekünk az a jó, ha Ő az Úr a háznál.
Isten gyermekévé szeretne fogadni minket a Jézus Krisztusban való újjászületés által. Ennél nagyobb dolog nem történhet velünk.
És ez a kegyelem mindenki számára adott, ez elérhetõ közelségben van.
Az emberek nem tudják,hogy Isten mennyire szereti őket,amig el nem mondjuk nekik .Ezért fontos, hogy ezt a szeretetet elvigyük ,átadjuk nekik,mert az Isten szeretete fogja őket megtérésre indítani.
Ne vessük meg tehát kegyelmét, melyet megmutatott Jézus Krisztusban és gondviselõ kegyelmében. Jósága mindenkit ösztönöz. Arra indít, hogy döntsünk Isten szeretete mellett, melyet már gazdagon bizonyított, hogy ne legyünk kiszolgáltatva a világ hiábavalóságának, hogy életünk lehessen!
Ámen!

Legyen örömteli napunk :)

Bátran terjeszd az örömhírt!Ha úgy érzed ,hogy valaki számára ,ha egy embernek segítség lehet bármelyik napi üzenet,oszd meg vele.Nem tudhatod hány lelket menthetsz meg ,bátoríthatsz az üzenetek álta,hányan gondolkodnak el Isten igazságain. Vesd a jó magokat!

Forrás: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése