2022. február 23., szerda

💥Van erőm💥

„Hívj segítségül engem!”

 Igen, ilyen személyesen: te Őt. Nem tudom, hogyan olvasod ezeket a sorokat. 
Nem tudom, hogy milyen kételyeid vagy kérdéseid vannak Isten létével, személyével kapcsolatban, de az biztos, hogy Ő azt mondja ma neked: „hívj segítségül engem”.
A Biblia Istene olyan Isten, aki beleszól az ember életébe, és azt mondja: „hívj segítségül engem”, azt mondja: Szólíts meg! Keress engem! Tégy próbára! 

Akarj velem kapcsolatba lépni! Van-e számomra lehetetlen? Zörgess, mert aki zörget, annak megnyittatik, keress, mert „aki keres, talál”, de aki Istennél zörget, és Istent keresi, az találkozni fog vele, és megismerheti Őt.
Amikor megbántottak, haszontalan dolog emberekhez rohanni, azt gondolva, hogy megvigasztalnak. 
De soha nem fognak elegendő vigasztalást adni ahhoz, hogy megerősödjünk, és újra a jó irányba haladjunk. Először mindig menjünk Istenhez. Isten a forrása minden vigasztalásnak.

„Áldott az Isten, a mi Urunk Jézus Krisztus Atyja, az irgalom Atyja és minden vigasztalás Istene, aki megvigasztal minket minden nyomorúságunkban, hogy mi is megvigasztalhassunk másokat minden nyomorúságban, azzal a vigasztalással, amellyel az Isten vigasztal minket.” (2Kor 1,3-4)
Ő tudja, hogy ki vagy te, Ő ismer téged, Ő alkotott, Ő teremtett, Ő formált, Ő a te Istened akkor is, ha te még nem látod Őt annak.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése