2022. február 8., kedd

💥Örömteli mindennapok💥

Isten személyes ígérete neked

A Bibliában Istennek több mint 7000 ígérete szól neked – siker, bizonyosság egészség, jólét, erő, bölcsesség ígéretei, sőt sok más ígéret is.
Ezek az ígéretek igenné és ámenné lettek Jézus Krisztus által!
Minden ígérete a földi életedre vonatkozik,minden Krisztusban élőnek szólnak! -azt mondja ,,Áldást parancsol melléd az Úr,áldott leszel minden utadon,bárhol jársz,áldott lesz mindened amid van,áldott lesz a gyermeked,Fejjé tesz téged az Örökkévaló,nem farokká,....5 Mózes 28- el kell hinned!
Miért ígéri meg ezeket Isten? Mert azt szeretné, hogy megtanulj bízni Benne.
Jézus maga az isteni „igen”!
Mert Istennek minden ígérete Jézus Krisztus által vált „igen”-né, és az ő közreműködésével valósul meg a végső „Ámen” is, vagyis az ígéretek maradéktalan beteljesülése. Ez pedig rajtunk keresztül történik, és Isten dicsőségét fogja szolgálni. Mert Isten az, aki Krisztusban veletek együtt megerősít minket és különleges módon megáldott bennünket. Meg is jelölt minket a pecsétjével, és szívünkbe adta a Szent Szellemet, aki örökségünk előlege és biztosítéka.-2 Korintus 1,19-21-
Engedd be a szívedbe,higgy bennük,engedd ,hogy élővé váljanak Isten ígéretei számodra.Keresd az Írásokban ,fogadd el ,állj rá az ígéretekre és kitartóan várj amig beteljesülnek,mert Isten megigérte és az Ő szava szent és igaz.
Isten azt akarja hogy áldott legyél,minden területen ,ezáltal áldás is mások számára,egymás által,egymás felé ,az Isten dicsőségére.
Az Istenképed nagysága meghatározza a céljaid nagyságát is. Az, hogy kinek látod Istent, meg fogja határozni a céljaid nagyságát. Az Isten szerinti célpont kitűzése mindig egy ígérettel kezdődik. Ezért sose a saját határaidat nézd! Tekints az Úr ígéreteire!
Kérdezd meg magadtól: „Melyik ígéretbe tudok belekapaszkodni?
Legyen örömteli napod:)

Oszd meg másokkal is az örömhírt!Bátoríts másokat Isten Igazságaiva!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése