2022. május 7., szombat

💥Egy Csoda Minden Nap💥

Üdvözöllek Testvérem,

A Szentírás mondja, hogy semmi sem ér fel azzal, amikor Isten jelenlétében időzünk. „Mert jobb egy nap a te tornácaidban, mintsem ezer másutt.” (lásd Zsoltárok 84,11)

Isten jelenléte számunkra misztérium: Még ha láthatatlan is, tapintható és igazán megtapasztalható. Egyben édes és meggyőző, nyugtató és buzdító…

Isten jelenléte jót tesz nekünk. Erősít és vigasztal minket, sőt mintegy a mennyországból ízelítő számunkra…! Isten jelenléte a mennyország „előcsarnoka”. Isten jelenléte az újra megtalált Édenkert. Isten jelenléte az a zöldellő kert, ahol lelkünk megpihenhet és szabadon kibontakozhat.

„Az ÚR az én pásztorom, nem szűkölködöm. Füves legelőkön nyugtat engem, és csendes vizekhez terelget engem.”
(Zsoltárok 23,1-2)

Rendszeresen félrevonulok, hogy böjtöljek, imádkozzam, Isten színét keressem, jelenlétét szemléljem és hangját hallgassam. Annyira szeretem Isten jelenlétét! Szeretek időt tölteni vele, mert Atyám Ő, és mindenkinél jobban ismer engem, saját magamnál is jobban.

Testvérem, biztosítalak felőle: IGEN, egy nap Isten jelenlétében többet ér, mint ezer máshol…! Jelenléte legyen számodra elsődleges! Szeress Istennel lenni, szólni hozzá és hallgatni őt! 
Keresd Istent teljes szívedből, teljes lelkedből, minden erődből! Keresd jelenlétét! 
Nem fogod megbánni!

Köszönöm, hogy vagy!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése