2022. május 18., szerda

💥Van Erőm💥 ÖRÖM

Olykor azt gondoljuk, hogy: Hogyan is lehetnék vidám, hiszen annyi problémám van! Sok időt elpazarolunk panaszkodásra, aggódásra, de ahelyett örülhetnénk mindenért, mindenkor. A problémáink nem, de a hozzáállásunk megváltozhat. Az ige szerint örülnünk kell a Úrban! Kérdés lehet számunkra, hogy mikor? Nos, a válasz nagyon egyszerű: Mindig.Örülhetünk azért, hogy ma reggel fel tudtunk kelni az ágyból. Örülhetünk azért, hogy sok a dolgunk, így nagyon sok tennivalót végezhetünk el a mai nap folyamán. Örülhetünk, hogy van tető a fejünk felett, és megvan az ennivalónk. Örülhetünk a barátoknak, ellenségeinknek, családtagjainkról nem is beszélve. Ez csak pár dolog, de mégis milyen fontos lehet az életünkben.
Istennek kell ezekért a dolgokért hálásak legyünk, mert egyedül Neki köszönhető minden.
Állandóan vágyunk arra, hogy boldogok legyünk, és keressük a megoldást, hogy hogyan valósíthassuk meg a saját boldog, vidám, békés életünket 24 órán belül.
Itt a megoldás: Dicsérni Istent, hálát adni mindazért, ami az életünkben van, és örülni a nap 24 órájában.
A mai napon próbáljunk meg teljes szívvel örülni, mert ha leírnánk egy listára, amiért örülnünk kellene, biztos vagyok, hogy eléggé sok papírra lenne szükségünk.
Érdemes emlékeztetni önmagunkat erre a igére.
El kell határoznunk azt, hogy boldogok leszünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése