2022. május 8., vasárnap

💥Egy Csoda Minden Nap💥

Üdvözöllek Testvérem,

Nem tudom, hogy vagy vele, de nekem gyakran van szükségem tanácsokra…! 
A mindennapi döntéseket illetően, amelyek néha jelentéktelenek, néha viszont súlyuk van. Az Egy Csoda Minden Nap megírásához is annyira szükséges számomra, hogy Isten vezessen! Mindahányszor Isten Igéjében, az imában és Isten jelenlétét keresve találok válaszra. Rendszerint ihletett barátok által is.

Néha mintha életünk útkereszteződésében volnánk. Nem tudjuk, hogy várni kell-e, jobbra vagy balra kell-e fordulni, vagy akár még vissza is fordulni…! Ez nyugtalanságot és félelmet vált ki, nem érezzük jól magunkat. Kicsit olyan ez, mint amikor a GPS nem működik…

Fogadd ma ezen szavakat biztatásként, kulcsként életed ajtajához és alapként életedhez: „Te vagy oltalmam, te mentesz meg a veszedelemtől; végy körül engem a szabadulás örömével! 

Ezt mondtad: Bölccsé teszlek és megtanítlak téged az útra, amelyen járj; szemeimmel tanácsollak téged.” (Zsoltárok 32,7-8)

Isten a TE oltalmad, Testvérem,
Megment TÉGED a veszedelemtől,
Megtanít TÉGED az útra, amelyen járj,
Szemeivel tanácsol TÉGED,
És Ő sose téved el…! Tudja, hova kell menned, és hogyan kell oda eljuss.

Tedd fel mindig Istennek kérdéseidet, utána pedig fordíts arra időt, hogy meghalld hangját! 
Szentelj neki időt, hogy hallgasd, amint szíve szívedhez szól. Ne félj, Isten megígéri neked, hogy megmutatja majd a követendő utat. Ő a legjobb GPS az életedhez. 
Egyébként GPS számomra annak a rövidítése, hogy Gondviselő Pásztorom a Sofőröm.

Köszönöm, hogy vagy!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése