2022. március 5., szombat

💥Van erőm💥

Jóság és szeretet. Ez a két dolog elegendő útravaló lehet számodra nemcsak a mai napra, hanem egész életed folyamán.


Isten jóságát már sokszor megtapasztalhattad, de Ő azt szeretné, hogy a további áldásait is meg tudd tapasztalni. Ha az utadon nehézséggel találkoznál, gondold át azokat a pillanatokat, amikor Isten jóságos volt hozzád, amikor váratlan segítséget nyújtott, amire nem is számítottál. Ha az utadon betegséggel találkoznál, akkor feltétlenül emlékeztesd önmagad, hogy Ő képes meggyógyítani téged. 
Nem nehéz észrevenni azt, hogy Isten milyen csodás dolgokat visz véghez az életedben. Már a mai reggel is egy csoda, hogy felkelhettél, és tudsz lélegezni, dobog a szíved. 

Az még nagyobb csoda, ha megpróbálsz segíteni másoknak, hogy ezáltal is Isten jóságát hirdesd. Ezekhez a cselekedetekhez elengedhetetlen a szeretet. Maga ez a szó nagy hatalommal bír. Ez a szó, ha valóban a szívedben él, akkor képes leszel kinyitni más emberek szívét is. Képes leszel a jó cselekedetekre, örülni az életnek, és észre venni Isten áldásait az életedben.

Valóban él benned a szeretet?
Ezt az igét pár másodperc alatt el lehet olvasni. Lehet azt gondolod, hogy megvan a gyors lelki felkészülés a mai napra. Majd a következő pillanatokban ugyan ott vagy, ahonnan elindultál. 
Az igét nemcsak meg kell tanulni, hanem alkalmazni is kell. Ezt az „alkalmazási stratégiát” egyedül csak Istentől tanulhatjuk meg. Hogyan? 
Úgy, hogy „az Úr házában lakom egész életemben.” -ez azt jelenti, hogy Isten életed része kell legyen, éltető erő. Ha valóban vele élsz, akkor a szükség idején emlékeztetni fog a jóságára, szeretetére, hogy új erőt meríthess belőle.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése