2024. január 30., kedd

TESTVÉREM, OLYAN VAGY, MINT A FA…❣️

Üdvözöllek Testvérem,

„💞Boldog ember az, aki nem jár gonoszok tanácsán, bűnösök útján meg nem áll, és csúfolódók székében nem ül; hanem az Úr törvényében van gyönyörűsége, és az Ő törvényéről gondolkodik éjjel és nappal. És olyan lesz, mint a folyóvizek mellé ültetett fa, amely idejekorán megadja gyümölcsét, és levele nem hervad el; és minden munkájában jó szerencsés lesz.”
(Zsoltárok 1,1-3)

Képzelj el egy fát, amelyik mélyen gyökerezik a földben, fenséges a törzse, csodálatosak az ágai, a lombozata szép zöld, temérdek a virága és ízletes a gyümölcse. Te vagy ez a fa Testvérem! 
Kifejezi ez a kép, mi mindent szeretne megvalósítani Isten az életedben.

Kaptam újévre az Egy Csoda Minden Nap egyik olvasójától egy nagyon szép szöveget, amelyik arra ihletett, hogy a következőképpen imádkozzam érted:Kérem Istentől számodra erre a 2024-es évre a kitűnő egészség termékeny gyökereit.
Kérem Istentől számodra erre a 2024-es évre azt a megszabadulást hozó fatörzset, amelyik mint valami alagút kijuttat a szenvedésből az örömre.
Kérem Istentől számodra erre a 2024-es évre azokat a virágzó ágakat, amelyek a boldogság előképei.
Kérek Istentől számodra erre a 2024-es évre megannyi klorofillban gazdag, örökzöld falevelet, lédús és állandó gyümölcsöket, valamint a boldogság virágait, amelyek minden évszakban nyílnak, védelmező sövényként vesznek téged körül, a szellőnek pedig a győzelem himnuszát zengedezik.
Olyan fát kérek Istentől számodra erre a 2024-es évre, amelynek magasában még a legrettenetesebb ragadozómadarak elől is védve van az ott megbúvó, roskadásig teli madárfészek. 
Ez a fa a sikeres fejlődést, a minden körülmény közötti kitartást és az örök boldogságot jelképezi.

Igen, olyan lesz az életed, mint a folyóvizek mellé ültetett fa, amely idejekorán megadja gyümölcsét, és levele nem hervad el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése