2024. április 9., kedd

🌟NEM VAGY TÖBBÉ A FÉLELEM RABJA❣️

Üdvözöllek Testvérem,

Ezen a héten Neal és Matthew Lozano „Az Atya szíve” című nagyon szép művének fejezeteiből merítünk.
Gyakran fordul-e veled elő az életben, hogy a félelem lebénít?

Megakadályoz-e abban az ismeretlentől való félelem, hogy a kényelmes és megszokott életedtől messze szökellj, s azt az életet éld, amit Isten gondosan elkészített számodra?

Félsz-e attól, hogy elhagyd a családi fészket és továbbtanulj más valahol, vagy hogy barátságot köss olyanokkal, akik pedig jót tehetnek lelkednek?

A Szentírás megvallja: „Mert nem kaptatok szolgaság lelkét ismét a félelemre, hanem a fiúságnak Lelkét kaptátok, aki által kiáltjuk: Abba! Atyám!” (Róma 8,15)

Micsoda kaland is, amíg eljutunk a félelemtől addig a meggyőződésig, hogy Isten gyermeke vagyunk! Lám, Szentlelke pedig kész minden lépésünket szíve felé vezérelni.

Testvérem, csak Jézus által leszel az, akinek Isten akar. Ő birtokolja személyiségedet, s keresztáldozata által azon bizalommal közeledhetsz trónjához, hogy életed minden szakaszában megadja majd a neked szükségest.

A 4. fejezetben Neal Lozzanonak igaza van, amikor azt mondja, hogy „Jézus szabaddá tett minket, és egy olyan Atya örömében részesít, aki megváltotta gyermekeit, akik egykor rabszolgák voltak.”

Ne félj! Isten örömében egyre inkább kivezet a félelem rabságából, és gyermekévé akar tenni. És mától kezdve akarja!

Testvérem, Te egy csoda vagy! Köszönöm, hogy vagy!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése