2022. január 11., kedd

💥Van erőm💥

Életem folyamán nagyon sokszor voltam már úgy, hogy azt gondoltam: Erre én nem vagyok képes. 
Ekkor Isten ezt üzente számomra: "Bízzál az Úrban teljes szívből, és ne a magad eszére támaszkodj! Minden utadon gondolj rá, és ő egyengetni fogja ösvényeidet." (Példabeszédek 3:5-6)


Olyan volt ez, mintha ezt mondta volna számomra: Lehet, hogy te nem vagy képes erre, de én igen!
Kedves testvérem, biztos vagyok abban, hogy ebben az időszakban te is nagy tervek előtt állsz, de nem szabad elfeledni, hogy Istennel kell tervezni, mert Ő egyengetni fogja lépteid.
Olyan dolgok megvalósítására is képes leszel, amiről eddig csak álmodtál. Ha pedig azt érzed, hogy már nincs elegendő erőd a folytatáshoz, akkor Ő lesz a te erőd.
Ne csak a nagy dolgok döntésekor hívjuk segítségül az Urat, hanem életünk minden területén. 
Amikor reggel elindulunk otthonról, vagy felkelünk az ágyból, akkor is hívjuk segítségül az Ő nevét, mert nem fog cserben hagyni.
Mindezt Atyai szeretetből teszi, holott nem érdemeljük meg. Ezért úgy gondolom, hogy az a legkevesebb ha teljes szívből bízunk benne, és nem gondolkodunk azon, hogy: De mi lesz, ha...? 
Biztos, hogy sikerülni fog?
Isten már előre tud mindent, és minden okkal fog történni az életünkben, viszont ha bízunk benne, akkor a jó dolgok történésekor hálát adhatunk, és a rossz dolgokon pedig át fog segíteni bennünket.
Tehát ne feledjük el azt, hogy bíznunk kell Istenben. Ez legyen a mai napi feladatunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése