2016. december 31., szombat

December 31. egy stratégiailag fontos nap!!!



Volt egy látomásom, amiben az ellenség egy stratégiai támadást intézett Isten népe ellen, hogy bevigye őket a félelembe és a rettegésbe 2017-ben. De vegyétek fel a hit pajzsát és az imádatot, és tudjátok meg, hogy az Úr az ellenkezőjét rendeli most el annak, amit a hazugság szelleme szól!
2017 stratégiai év.
Még amikor beléptünk az 5777-es évbe, éreztem, hogy az Úr hangsúlyozza, hogy fordítsunk figyelmet az átmenetre 2016.12.31-én. Sokakat bánt és gyötör most a félelem és rettegés eme szörnyű szelleme. A hazugság eme szelleme az utolsó pillanatban teljes erővel támad Isten népe ellen, különösen az utolsó héten. Ma volt egy látomásom. Láttam az ellenség stratégiai irányító központját, ahol az ellenség eligazította a démonikus seregeit az Isten népe elleni, a pontban 2017 indulásakor esedékes csapás stratégiájáról. Láttam, hogy az ellenség több és több tüzes nyilat ad ezeknek a démoni lényeknek a tegezébe, hogy vigyék magukkal azokat. Hallottam, azt mondja:
„Csak könyörtelenül üssétek és vágjátok őket, mindnyájunknak az a dolga, hogy most lerendezzük őket !!!!!!!!!”
Rögtön hallom az Úr hangját és azt mondja: „Én népem, légy céltudatos és elszánt az imádatra, és azokra a rendelésekre, amelyeket most szólok neked 2017-re! Emeld fel a hit pajzsát, hogy egyetérts azzal, amit most elrendelek! Emeld fel az imádat pajzsát december 31-én, különösen az év utolsó másodperceiben!”
Rögtön hallom, hogy az Úr a Habbakuk 2:2-3-at szólja?
„Az Úr szólt is, és ezt mondta: Írd le ezt a kijelentést, vésd táblákra, hogy könnyen el lehessen olvasni! Mert ez a kijelentés meghatározott időre vonatkozik, hamarosan célhoz ér, és nem csal meg; ha késik is, várd türelemmel, mert biztosan bekövetkezik, nem marad el.”
Szánd rá magad, hogy leírd amit az Úr mond néked 2017-re! Írd le azt a látást, azokat az ígéreteket, álmokat, célokat, amiket az Úr ad neked 2017-re! Írd le tisztán és világosan, hogy kéznél legyen, ahogyan belépsz december 31-be ás az átmenetbe!
Mivel örvénylik a félelem és a rettegés, valld meg hangosan az Ő látását!
Éreztem, ahogyan az Úr hangsúlyozza a Habbakuk 2:2-3 szavait: „Írd le ezt a kijelentést, vésd táblákra, hogy könnyen el lehessen olvasni!”, és azt mondja, a hazugság szelleme mindent suttog a késlekedésről, a halálról, az akadályokról és az ítéletről, de az igazság az, hogy Isten népe belép 2017-ben a példátlan megnyilvánult győzelem évébe.
A gyorsítás szele tízszeresére fogja növelni a győzelmet 2017-ben. Távolabb és szélesebb körben ki fog áradni az Evangélium 2017-ben, mint azt eddig láttuk. Ez egy olyan év, amikor a halak beugranak a csónakba. Az Ő szívének kinyilatkoztatása, az általa adott prófétai kijelentések világszerte hangosabban fognak hallatszani.
Aztán úgy éreztem, ezt mondja az Úr:
„AZ ELLENSÉG KIABÁLJA A HALÁL, A VÉGZET A PUSZTULÁS HAZUGSÁGAIT, ÉS AZT IS HOGY 2017 UGYANOLYAN LESZ. LEMARADSZ, MEGRAGADSZ, AHOL VAGY, ÉS ÉPPEN HOGY KERESZTÜL TUDOD VINNI. DE ÉN ELRENDELEM 2017-RE, HOGY NÖVEKEDNI FOGSZ, GYARAPODSZ ÉS MEGÉRKEZEL AZ ÁTTÖRÉSBE ÉS A MEGTESTESÜLT ÍGÉRETEKBE ÚGY, AHOGYAN SOHA NEM KÉPZELTED VOLNA AZ EFEZUS 3:20 KÖRÜLÖTTED TÖRTÉNŐ HATALMAS MEGTESTESÜLÉSÉVEL.”
Ef 3:20 Aki pedig mindent megtehet sokkal bőségesebben, mint ahogy mi kérjük vagy gondoljuk, a bennünk munkálkodó erő szerint:
Jelentős találkozásai lesznek majd Isten népének a „KIJELÖLT IDŐK”-kel kapcsolatban 2017-ben, és ez megrémíti az ellenséget.
ISTEN KULCS EMBEREI NEM ÉRTENEK EGYET A HAZUGSÁG SZELLEMÉVEL.
Úgy éreztem, mint egy Isten szívéből jövő sürgetést, hogy ne értsek egyet a hazugság szellemével. Az ellenség egyszerűen megkeres minden lehetőséget, hogy elfogadd a 2017-re szóló hazugságait. Emelkedj ezek fölé!!!! Emeld föl a hit pajzsát, szántszándékkal emeld fel az imádatot december 31-én!
2017 egy fontos, jelentős év! Sok szempontból dicsőséges lesz az, amibe belép Krisztus Teste 2017-ben. Ahogy kibontakozik a 2017-es év, sokan meg fogják érteni, miért támadott annyira az ellenség 2016-ban. A „MENNY ELÉRÉSE”, a „VÉGSŐ PILLANATOK”, a „NÖVEKEDÉS ÉS MEGÉRKEZÉS” éve!!!
Nem számít, mivel próbálkozik az ellenség, 2017 a KIJELÖLT GYŐZELEM éve !!!
Lana/By Lana Vawser
(fordította: Bócsó Gyula)

Lisa E Sz osztotta meg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése