2021. december 23., csütörtök

💥VAN ERŐM - AJÁNDÉKOK!💥

A mai reggel e kis szövegnek a következő címet adnám: Hamarosan...
Hamarosan világszerte ajándékok százait fogják kicsomagolni a fenyőfák alatt. 
Elkezdődik Jézus születésének az ünneplése. Minden szívben felébred valami régi, vagy új érzés.
A szebbnél szebb díszek csodásan tündökölnek a sötétben, de a fényük miatt elfelejtünk felnézni az égre, és meglátni az igazi fényt, amely csak értünk ragyog.
Egy idős bácsiról szeretnék mesélni, aki minden évben, advent közeledtével sétálni indult. 
Mindig úgy lépett ki a házából, hogy egy kis cetlire ráírt egy Igét, amelyet magával vitt.
Sétálása során nézte a kirakati fényeket, a feldíszített utcákat, de közben a zsebében szorongatta a kis cetlit, és mondogatta az Igét. Majd, amikor az unokája karácsonykor meglátogatta, s következőt mondta: Fogadd szeretettel ezt a kis dobozt, amibe a világ legszebb örömüzeneteit gyűjtöttem össze. 
Mindezt azért, hogy Jézus fénye világítson számodra a nehéz napokon, és ne engedje, hogy a várakozás, szeretet, öröm lángja kialudjon a szívedben.
Ez az idős bácsi a legnagyobb ajándékot adta az unokájának, ami segítség lehet a nehéz napokon, gyógyír a beteg pillanatokban, maga a szeretet a szeretetlenségben.
Ne csak ez az időszak legyen az életünkben az az idő, amikor jobban igyekszünk Isten üzenetére figyelni. Igyekezzünk, hogy az év 365 napjában nagy örömmel, és lelkesedéssel várjuk Jézust. 
Amikor a fények felragyognak, jusson eszünkbe az az éjszaka, amikor az égen egy csillag világított a bölcseknek, hogy megtalálják a Megváltót. Lehet, hogy mi is keressük a személyes Megváltónkat, ezért kérjük Istent, hogy világítsa meg számunkra a helyes utat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése