2021. december 28., kedd

💥Van erőm💥MINDENRE IS LESZ…

Mi változott egy év alatt az életedben? Erősebb lett a hited Jézusban? Netán már nem aggódsz? Rendeződtek a konfliktusaid vagy helyreállt Istennel a kapcsolatod? Megtaláltad életed párját vagy elveszítettél számodra egy nagyon fontos embert?
Nos, ameddig gondolkozol a válaszokon, felhívnám a figyelmed, hogy ki mondta ezt az mondatot. 
Egy olyan ember, aki sokáig nem hitt Jézus Krisztusban, sőt, gyűlölte, üldözte azokat, akik hittek Benne. Élete megváltozott, amikor megismerte Őt. Elhatározta, hogy követni szeretné Jézust, és teljes odaadással hirdetni az Ő igéjét. Egy dolgot tudott, de azt biztosan, hogy fel kell állnia a porból, és hallgatnia kell Jézusra. Gondoljunk csak bele, hogy Pál apostolt elhívja az Úr Jézus, de már szolgálata kezdetén három napig vak volt. Telik az idő és egyre jobban látjuk, hogy Istennek terve volt vele, hogy elvigye az evangéliumot azoknak, akik nem hisznek, hogy ők is megérezzék az Istentől jövő erőt. 
Szolgálata végén pedig látni lehet, hogy csodálatosan munkálkodott általa Isten.
Szóval, lehet, hogy te sem kezdted jól ezt az évet, hisz sok gonddal kellett szembe nézned.
Jézus nem hagyott magadra. Ezért csodás a mai nap, hisz Jézussal zárhatjuk le hamarosan ezt az évet, és azonnal Krisztussal kezdhetjük a 2022-es esztendőt, mert Általa mindenre van erőm. 
Ebben az évben volt erőm, hogy másokat boldogabbá tegyek.
A jelenben Jézus Krisztus által van erőm arra, hogy hálát adjak Istennek az életem minden egyes percéért, amikor hol boldogan, hol szomorúan kulcsoltam össze kezem imádkozásra.
Isten kegyelméből pedig, kicsit másképp fogalmazva, de mindenre lesz erőm Jézus Krisztusban, aki meg fog erősíteni engem.
Istené legyen a dicsőség!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése