2022. január 4., kedd

💥Van erőm💥

Talán te is oly sok-sok éve egyedül Jézusra vársz, hogy új erőt hozzon az életedbe. 
Ezennel vigasztalni szeretnélek, hogy nem vagy egyedül. Milyen jó lenne, ha Jézus a mai reggel megállna az ágyad mellett, és kérdezne tőled. Biztos vagyok abban, hogy nem utasítanád el.

Talán 2022-ben is a csodára várunk az életünkben, arra várunk mi is, hogy húsz, harminc, negyven évesen változás, csoda, gyógyulás történjen az életünkben. Ugyanakkor félünk a csalódásoktól, az egyedülléttől. Van megoldás!

A történetünkben, egy ember 38 éve szenvedett. Közel járt ahhoz, hogy meggyógyuljon, hisz csak annyi lett volna a dolga, hogy bemenjen a vízbe, amikor az angyal felkavarja a vizet. Önerőből, erre semmi esélye nem volt, sőt segítsége sem volt. 

Aztán jött Jézus, és ennyit mondott: „Kelj fel, vedd az ágyadat, és járj!”
Van valaki, aki ott áll melletted, függetlenül a körülményektől, nehézségektől, és veled marad az év minden napján. Kelj fel, és járj! A világnak szüksége van a te fényedre. Kelj fel, mert másoknak is szükségük van erre a kijelentésre: Jézus veled vándorol utadon. Nem kell eltelnie sok időnek ahhoz, hogy újból Jézus Krisztussal a szívedben járd az utat.
 
Végül fontos megjegyezni, hogy Jézus kijelentése után az ember azonnal meggyógyult, felkelt, járt. Kövesd a példáját. Jézus megígérte, hogy minden napon veled van. Miért kételkedsz? 
A mai reggel figyelj arra, hogy neked mit üzen Isten! 

Ezt követően pedig kelj fel, ébredj fel, kezdj tiszta lappal, tudva azt, hogy semmi sem választhat el Isten szeretetétől. …és járj azon az úton, amelyet neked készített. 
Ez a történet számomra azt is üzente, hogy adjak hálát, hogy felkeltem, tudok járni, és a Világ Megváltójának a kezében van az életem.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése