2023. június 2., péntek

💥Van Erőm💥

https://youtu.be/UcacFc-F5vE

Kedves testvérem! Arra kérlek, hogy képzeld el magad idősként, védtelenül, kiszolgáltatva, nincs erőd, hogy megvédd magad, nincs anyagi lehetőséged, hogy megteremtsd magadnak a szükséges életkörülményeket, ráadásául, néhány ember még ki is használt téged, s te csak igazságszolgáltatásra vágynál.

S számodra a megoldást csak egy bíró tudja megadni, egy gonosz ember, aki sem embert, sem Istent nem ismer. S ennek ellenére, te mégis úgy döntesz, hogy megpróbálod. Próbálkozol egyszer. 
Nem sikerül. Próbálkozol mégegyszer, megint nem sikerül. Próbálkozom, tízszer, húszszor, de sikertelenül. S egy alkalommal a kitartó próbálkozásaiddal győzöl!
Csodálom az özvegyasszony kitartását. Jómagam már talán húsz alkalom után ott hagytam volna azt a bírót. De csak én vagyok ezzel így, vagy netán te magad is?
Jézus egyszerűen ennyit mond: Nem adhatod fel!
Ha már 12 éve beteg vagy, és imádkoztál gyógyulásért, akkor imádkozz tovább! 
Ne add fel azért, mert sok időbe telt. Ha már régóta szenvedsz valami miatt, talán sebzett a lelked, talán megértésre vágysz, imádságban mond el Istennek, és továbbra is kérd, hogy ő újítsa meg az életed. 
Ha belefáradtál valamibe, áll fel újra, mert Jézus erre hív téged, hogy elmond: Istenem, nem adom fel. Hallottam, hogy ez áll az igédben. Elhiszem, hogy ez igaz, és nem adom fel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése