2017. november 17., péntek

Andrew Wommack: HOGYAN IMÁDKOZZ?

Tudod, hogy miért támad az a gondolatod, hogy meg fogok halni, közvetlenül azután, hogy így imádkoztál: „Ó, Uram, kérlek, gyógyíts meg”? 


Azért, mert nem hiszed el, hogy már meggyógyultál.

Hiszed azt, hogy Isten meg tud gyógyítani, de Őrá vársz, hogy meg is tegye. Ez helytelen! Isten már kiárasztotta gyógyító erejét. Nem Istenre kell várnod, hogy meggyógyítson téged, hanem Isten vár rád, hogy tulajdonba vedd azt, amit már elvégzett.

Mint a rádióhullámok. Az adó a jeleket már sugározza. Ha nem fogod az adást, az nem azért van, mert Isten nem sugároz, hanem a te fogadókészségeddel van a baj, mert az nem működik megfelelően. Bele kell ásni magunkat a kezelési kézikönyvbe – Isten Igéjébe –, és tanulmányozni kell azt. Meg kell tanulnunk, hogyan kell a vevőnket bekapcsolni, behangolni, kiszűrni a sistergést, és el kell hárítani minden akadályt, mely zavarhatja a legjobb vételt.

Ne mondd azt, hogy Istenre várok! Ez nem így működik.

„Akinek sebei által meggyógyultatok.” (1Pét 2,24.)

Isten vár rád, hogy hidd el és fogadd el!

Amióta elkezdtem ezt tanítani, azóta hatalmasra növekedett azoknak száma, akik elfogadták a gyógyulásukat. Ezek az emberek képesek átvenni a gyógyulást, mert már nem Istentől kérik és Rá várnak, hogy megtegye, hanem elhiszik azt, amit az Úr már megtett. Hatalmuk tudatában megnyilvánulást parancsolnak mindannak, amiről Isten már korábban gondoskodott. Az eredmény lenyűgöző!

Legidősebb fiam, Joshua megbetegedett, és úgy tűnt, meg fog halni. Feleségemmel, Jamie-vel felvettük a harcot, ellene álltunk a betegségnek, és a fiunk végül jobban lett. Ez megtörtént több, egymást követő évben is. Végül – mivel azt láttam, hogy a betegség újra és újra visszatért – az Urat kerestem, kértem és így imádkoztam:
„Uram, mi a baj?” Így válaszolt:

„Azért harcoltok, hogy meggyógyuljon, ahelyett, hogy azért harcolnátok, mert már meggyógyult. Megpróbáljátok elérni azt, hogy meggyógyuljon, ahelyett, hogy megvédenétek azt a gyógyulást, ami már a tiétek.”

Mihelyt ezt megértettem, a dolgok 180 fokos fordulatot vettek.

Ne azért harcolj, hogy meggyógyulj; harcolj azért, mert már meggyógyultál! Ne megszerezni próbáld a gyógyulást; védd meg a gyógyulást, amit Krisztus már megszerzett neked!

Engedd meg, hogy ez a kinyilatkoztatás mélyre hatolva megváltoztassa hozzáállásodat mindazokhoz a dolgokhoz, amiket meg szeretnél kapni az Úrtól!

(Részlet, A.Wommack, Már a tiéd című könyvből)
Forrás: Horváth Ilona -

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése