2023. június 20., kedd

💥Van Erőm💥Isten szava

https://youtu.be/i4dO-HUYqtA

Illés belefáradt a munkába, jobbnak látta feladni. Isten ezzel a csodás igével megadja számára a kellő erőt, biztatást, ösztönzést, hogy ne adja fel.
Hányszor voltunk már így?!
Életünk során úgy a lelki, mint a fizikai erőnk is sokszor elfogyott, de micsoda öröm lehet a mai napra számunkra, hogy biztos segítségünk van, aki soha nem fárad el, soha nem lankad meg.
Belefáradtál jót tenni, mert úgy érzed senki sem viszonozza megfelelően? 
Engedd meg, hogy feltegyem a következő kérdést: Te mivel viszonozod azt a jó cselekedetet, hogy Isten Fiát adta érted a golgotai kereszten?
Reggel, amikor felkelünk, sosem tudhatjuk előre, hogy milyen kihívással kell majd szembenéznünk. Egy biztos, hogy az, aki ezeket a csodás szavakat mondta él! 
Ha elfáradtunk, Ő tárt karokkal vár, és az élet vizével szeretne megajándékozni bennünket, hogy soha többé meg ne szomjazzunk.
Bármilyen terheket cipelsz, rakd le őket Isten kezébe, és engedd, hogy kihúzzon téged a bűnök mocsarából, hogy majd teljes szívvel, teljes lélekkel és tiszta elmével tudd magasztalni Őt, mindazokért a csodákért, amiket a te életedben cselekedett.
Tehát, ha erőre lenne szükséged, jó helyen vagy, mert az Úr ezt üzeni neked, bizony neked:
 „Kelj fel, egyél; mert erőd felett való utad van.” (1Kir 19:7)
Isten hív a vele való találkozásra.
Kérd őt, hogy a mutassa meg számodra azt az utat, amelyen járnod kell.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése