2021. november 14., vasárnap

💥Örömteli mindennapok💥 - A közös imádság ereje


Igazán mondom nektek: amit megköttök a földön, az meg lesz kötve a Mennyben, viszont amit feloldotok a földön, az fel lesz oldva a Mennyben is.
Igazán mondom nektek: ha közületek ketten összhangban vannak itt a földön, akkor kérhetnek akármit, Mennyei Atyám megadja nekik. Mert, amikor ketten vagy hárman egységre jutnak az én nevemben, akkor én is ott vagyok közöttük.” Máté 18,18-20-

Nagyszerű bátorítás lehet azoknak, akik egyedül vannak és az élet terheivel küzdenek, amikor hallják, ahogy mások felemelik őket a kegyelem trónusához. A másokért való közbenjárás felépíti bennünk a szeretetet és a másokkal való törődést is.
Ugyanakkor, a közös imádság a résztvevő egyéneknek a szívét tükrözi. Isten felé alázattal (Jakab 4:10), igazságban (Zsoltárok 145:18), engedelmességgel (1 János 3:21–22), hálaadással (Filippi 4:6) és bizalommal (Zsidók 4:16) kell közelednünk.
Az imádság Istennel való együttműködés, hogy az ő terve valósuljon meg,a közös imádság egy egységet teremt .
Imádkozzunk egy akaraton minden helyzetben és mennyei Atyánk megválaszolja kéréseinket.
Az közös imádság csodákra képes.
Mennyei Atyánk,most eléd hozzuk a világban lévő problémákat ,ezekért imádkozunk, köszönjük,hogy minden imánkat meghallgatod és megválaszolod , a Te tökéletes akaratod és terved valósul meg az emberek életében és a földön ,Jézus nevében.
Ámen!
Legyen örömteli napunk :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése