2021. november 18., csütörtök

💥Van Erőm💥 - Nem tudod? Ő tudja!

Nem tudod, hogy mit akar tőled Isten, de valamit biztosan? 
Nem kell extrém dolgokat elképzelned, és azzal idegesíteni magadat. Hiszem, hogy Isten minden embert arra hív, amire alkalmassá teszi. 
Az is egészen biztos, hogy Ő szelíden hívogatni fog téged a szolgálatodba. 
Ne menekülj, ne parázz, hanem csendesedj el, és tölts több időt Istennel, hogy letisztuljanak benned a gondolatok. Az ima helyre tudja rakni benned a nyomasztó kérdéseket. 
Figyelj Isten igéjére, olvasd a Bibliát és keress fel egy papot vagy lelkészt, aki iránt bizalommal vagy.Egészen bizonyos vagyok benne, hogy Isten nem hagy magadra a szolgálatodban.
 Elsőre olyan érzés lehet, mintha a semmibe ugranál biztosítókötél nélkül. Rémisztő és félelmetes, de hatalmas reménységet kaptunk! Isten alkalmassá tesz, és nem hagy ott a semmi közepén.
 Vezet az úton, sőt angyalt küld eléd!
Bátran és vonakodás nélkül ugorhatsz majd az ismeretlenbe, ugyanakkor nem kell sanyargatnod önmagadat, ha még nem vagy erre képes. A lelki fejlődést nem tudod siettetni, türelmesen és alázatosan várd a válaszokat, melyek biztosan nem fognak elmaradni!
A Zsidók 3 arra biztat minket, hogy a gondolatainkat Jézus felé irányítsuk. 
Olykor ez igen nehéz lehet, hiszen olyan sok ártalmas dolog létezik, mely elfordítja a figyelmünket Róla. 
Gondolatainkra számos dolog lehet negatív hatással, ilyenek például a külső befolyások, a kapcsolatok vagy a szavak. Törekedj arra, hogy kizárd az életedből azokat a dolgokat, melyek kedvezőtlen hatással vannak rád, és irányítsd a gondolataid Jézusra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése