2021. november 21., vasárnap

💥Van Erőm💥

Az életünk során mindig is voltak, és mindig is lesznek, olyan helyzetek, amikor eltávolodunk Istentől.
A békesség útjáról nagyon könnyen letérhetünk. Ma is sok ember kűzködik azzal, hogy aggodalom, félelem, stresszmentes életet éljen. Véleményem szerint, akkor vagyunk leginkább közel Istenhez, amikor nehézség, betegség vagy más probléma ér az életben. De meg kell tanulnunk azt, hogy állandó kapcsolatban legyünk Istennel. Velünk ellentétben, Ő soha nem fog távolodni tőlünk, mindig is ott lesz melletünk. A fájdalom idején kész támogatást nyújtani, a betegség közepette gondunkat viseli, ha örömünk van, Ő velünk fog örülni.Lehet, hogy az életünk folyamán olykor egyedül kell szembenéznünk a nehézséggel, de ha tudjuk, hogy Isten mellettünk van, akkor bátran indulhatunk előre.
Abban a pillanatban, mikor észrevesszük, hogy az életünk kezd az aggodalom, félelem, nyugtalanság útjára letérni, figyelmesek kell lennünk, és vissza kell térnünk arra az útra, amelyen Isten szeretne bennünket látni. Isten az útjelző táblákat előre elkészítette, ez a Biblia.
De mégis, mi vezethez le az útról? Ezt, minden ember saját magának kell eldöntenie, lehet, hogy nem tudtunk megbocsátani, netán fájdalmat okoztunk valakinek, vagy számtalan egyéb probléma. 
Bátrak kell lennünk, és szembe kell néznünk az elkövetett hibáinkkal. Ha sokáig cipeljük azokat, akkor fáradt, aggódó, nyugtalan emberré válhatunk.
Ezért nagyon fontos, hogy többé ne halogassunk, tegyünk le mindent Isten elé, hogy egy boldog, örömteli, békés életet éljünk. Mindezt csakis Isten tudja megadni számunkra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése