2021. november 16., kedd

💥Van Erőm💥

Boldogsággal tölt el, amikor megtapasztaljuk azt, hogy elértünk valamit az életben. Lehet, hogy sok verejtékedbe került, lehet, hogy meg kellett „harcolni” érte. Az is előfordulhat, hogy te is fáradságos munkával vetettél, és itt van az aratás ideje. Jézus ma azt mondja neked: „az lesz Isten dicsősége, hogy sok gyümölcsöt” teremsz. Ezzel a csodás kijelentéssel vigasztal bennünket.
„A Lélek gyümölcse pedig: szeretet, öröm, békesség, türelem, szívesség, jóság, hűség, szelídség, önmegtartóztatás.” (Galata 5,22–23) Látod? Ennyi áldás van a te kezedben, de hogy mit teszel velük, az rajtad áll.
Ha minden nap találkozol Istennel, akkor ezek a magok egy idő után elkezdenek növekedni, és majd az életeden is látni lehet, hogy: boldog vagy, tudsz szeretni másokat, béke van a lelkedben, türelmes vagy, kedves, jóságos, hűséges, szelíd és önmegtartóztató.
Meg fogod tapasztalni, és érezni fogod, hogy Isten ott van és munkálkodik az életedben. 
Ez lesz a tartós boldogság, az Isten közelségében való élet, mert más nem boldogít. 
Futhatsz a pénz után, utazhatsz bárhova, megehetsz bármit, vagy megvehetsz bármit, az nem hoz tartós boldogságot, mert mulandó. Isten nem! Ő a kezdet és a vég, és így szól: „örüljetek az Úrban mindenkor!”. Nem csoda ez? A kegyelem Istene gyönyörködik benned, mert elképesztően szeret.
Próbálj arra törekedni, hogy Jézus Krisztus igaz követőjévé válj. Tedd meg az első lépést a tartós boldogság felé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése