2024. március 14., csütörtök

💥BESZÉJ ISTENNEL❣️

Mindig értékeltem azokat az embereket, akik a napi munka, fáradozás után megkopott naplókba jegyzik fel az imakéréseket;
akik minden imát és dicséretet számon tartanak, majd hűségesen frissítik a listájukat; akik másokkal együtt gyűlnek össze imádkozni, és akiknek a térdelésük koptatja az ágyuk melletti szőnyeget.
Évekig arra törekedtem, hogy megfejtsem hogyan kell helyesen imádkozni; díszített mondatokat használni; költői képekkel élve kifejezni haragom, bánatom, hálám.
Végül megtanultam, hogy Urunk egyszerűen azt kívánja, hogy az imádság alázattal kezdődjön és végződjön.
Meghív minket egy bensőséges beszélgetésre, amelyen keresztül megígéri, hogy meghallgat minket.
Soha nem követel meg díszes vagy bemagolt szavakat vagy kifejezéseket.
Biztosít minket arról, hogy az imádság ajándék, lehetőség arra, hogy tiszteljük az Ő fenségét, hogy megmutassuk az Ő gondviselésébe vetett bizalmunkat, és hogy megerősítsük a megbocsátásában és vezetésében való biztonságunkat.
Isten biztosít bennünket arról, hogy hallja és törődik minden egyes kimondott és ki nem mondott imával, valamint azokkal az imákkal, amelyek néma könnyek formájában csúsznak le az arcunkon.
Mivel Istenbe és az Ő tökéletes szeretetébe vetjük bizalmunkat, biztosak lehetünk abban, hogy mindig az imádkozás helyes módja az, ha alázatos szívvel imádkozunk, amely átadja magát neki és függ tőle.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése