2018. január 11., csütörtök

REINHARD BONNKE

„Nem tudjátok-e, hogy akik versenypályán futnak, mindnyájan futnak ugyan, de csak egy nyeri el a versenydíjat? Úgy fussatok, hogy elnyerjétek. Aki pedig versenyben vesz részt, mindenben önmegtartoztató: azok azért, hogy elhervadó koszorút nyerjenek, mi pedig azért, hogy hervadhatatlant. Én tehát úgy futok, mint aki előtt nem bizonytalan a cél, úgy öklözök, mint aki nem a levegőbe vág, hanem megsanyargatom és szolgává teszem a testemet, hogy amíg másoknak prédikálok, magam ne legyek alkalmatlanná a küzdelemre.
(1.Korinthus 9:24-27)


******************************************

AFRIKA AZ ÜDVÖSSÉG ÚTJÁN HALAD, MOST EURÓPÁN A SOR...
Bret Sipek, Bonnke szervezetének nemzetközi kampányigazgatójának igehirdetése és látásmegosztása Budapesten, a CfaN decemberi imaalkalmán. Bret a főszervezője az augusztusi CfaN tűz konferenciának és evangelizációnak. A videó végén Rácz Lajos ref. lelkész osztja meg gondolatait. Lajos a konferencia imaháttér vezetője. Az imacsoportba itt lehet jelentkezni: http://hu.cfan.org/belso-szoba/ A következő imaalkalmunk a konferenciáért február 24-én lesz Budapesten. A pontos helyszínt hamarosan kihirdetjük. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!
Legyetek áldottak!
Szakály Csaba, a Napi Gondolatok szerkesztője
https://www.facebook.com/CfaNHungary/videos/886969391469766/

***********************************************************


Azzal a meggyőződéssel élem az életemet, hogy Jézus vére megmosott, és senki nem szakíthat ki az Ő kezéből. Sátán sem férhet hozzá a lelkemhez, mert Krisztussal együtt el vagyok rejtve Istenben (Kolossé 3:3). 
Olyan ez, mintha egy bankban a páncéltermen belül is még egy külön páncélszekrényben lenne a pénzem. És a széf ajtaja Krisztus vérével van lepecsételve. 
Ezért „Örüljetek az Úrban mindenkor! Ismét mondom: örüljetek!” (Filippi 4:4)
Legyetek áldottak!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése