2018. január 21., vasárnap

ÜDVÖSSÉG IMÁJA

Eletednek legfontossebb kerdese ; Tudod -e mi tortenik veled a halalod utan? 

Egy napon mindannyiunknak szembesulnunk kell a fizikai halallal .AZ elet azonban a fizikai halal utan is folytatodik ; az ember szelleme es lelke tovabbra is letezik . Tudod -e hova kerul a szellemed es lelked a fizikai halal utan .?Ket hely letezik a BIBLIA szerint az egyik a MENNYORSZAG A MASIK A POKOL . Vajon mi donti el hova jutunk ? Ha ugy gondolod , hogy a jo cselekedeteid alapjan jutsz el a mennyorszagba , akkor tevedsz Kedves Olvaso ! Ha viszont ugy gondolod , hogy te mar annyi rosszat tettel , hogy szamodra nincs esely , hogy a mennybe kerulj akkor is tevedsz .
NINCS olan bun ami megtudnaakadalyozni , hogy a mennybe kerulj . Masreszt nem kerulhetsz a mennyorszagba csupan azert mert annyi jot tettel .
MI hatarozza meg akkor, hogy hova kerulunk ???
JEZUS EGYETLEN FELTETELT EMLIT ;
SZUKSEG NEKTEK UJONNAN SZULETNETEK ; ( JAN ;3 , 7.)
Kerdezheted hogyan kell UJJASZULETNEM ? Nikodemus sem ertette JEZUS szavait az ujjaszuletesrol mert megkerdezte ;MIMODON SZULETHETIK AZ EMBER , HA VEN ? VAJON BEMEHET -E AZ ANYJANAK MEHEBE MASODSZOR ES SZULETHETIK E ?
JEZUS igy valaszolt ; AMI TETTOL SZULETETT TEST AZ , ES AMI SZELLEMTOL SZULETETT SZELLEM AZ (JAN 3,.. 6)
Aszellemi ujjaszuletesedert ISTEN hatalmas arat fizetett , AZ EGYSZULOTT FIAT ADTA ERTED , mert annyira szeretet , es olyan nagyon vagyott arra , hogy ujra kozossegben lehessen veled .MERT UGY SZERETTE ISTEN E VILAGOT ( teged ),HOGY AZ O EGYSZULOTT FIAT ADTA , HOGY VALAKI (te) HISZEN O BENNE ELNE VESSZEN , HANEM OROKELETE LEGYEN .
(Jan ; 3, 16
Ez csodalatos ISTEN kidolgozta az utat , hogy UDVOZULHESS ..
Tudnod kell nincs mas ut az ATYAHOZ , CSAK JEZUS KRISZTUS ALTAL ..... SENKI SEM MEHET AZ ATYAHOZ HANEM HA ENALTALAM MONDJA JEZUS .... (JAN ;14 , 6)
SEM gyulekezethez valo tartozas , sem vallasi hagyomanyok kovetese , sem tokeletes eletvitel nem vezet az ATYAHOZ ;Egyetlen ut vezet az ATYAHOZ ; JEZUS KRISZTUS . AZ ember nemkepes arra , , hogy onmagat megvaltsa , SZuksege van egy udvozitore , egy megvaltora . EZERT JOTT JEZUS .
AZ udvossegedhez - ujjaszuletesedhez - nemkell mast tenned , mint szivedben elfogadnod JEZUS KRISZTUST , ISTEN FIAT MINT MEGVALTOT . Ha szeretned JEZUST MEGKERNI , legyen az eleted MEGVALTOJA mond el a kovetkezo IMATSAGOT .ABIBLIA tanitja a HITUNKROLmegvallast kell tennunk . EZERT AZ IMAT NECSAK MAGADBAN MOND EL MOND KI HANGOSSAN
DRAGA MENNYEI ATYAM JEZUS NEVEBEN JOVOK ELED . Azt tanitod az IGEBEN ; HA a te szaddal vallast teszel az UR JEZUSROL , es szivedben hiszed , hogy az ISTEN feltamasztotta OT a halalbol , udvozulsz .... (rom; 10, 9)
Hiszem a szivemben , hogy JEZUS KRISZTUS AZ ISTENNEK FIA
Hiszem , hogy JESUS meghalt az en buneimert
Hiszem , hogy JEZUS feltamadt a halalbol az en megigazulasomert

KERLEK JEZUS LEGYEL AZ EN URAM !!!!!
KERLEK JEZUS LEGYEL AZ EN MEGVALTOM !!!!!
KERLEK JEZUS LEGYEL AZ EN GYOGYITOM !!!!!

A TE IGED SZERINT szivvel hiszunk a megigazulasra ,
szajjal teszunk vallast az udvossegre ... (rom; 10-1o)
EN hiszem a szivemben , es most a szammal vallast teszek a
HITEMROL ;

JEZUS AZ UN URAM ...
JEZUS AZ EN MEGVALTOM ...
JEZUS AZ EN GYOGYITOM ...
MEGVAGYOK VALTVA ... KOSZONOM URJEZUS AZ OROKELETEMET ..... AMEN AMEN AMEN ..

Forras: Klára Kriszán-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése