2018. január 20., szombat

Örömteli mindennapok: Mai örömteli üzenet :)


,,Hadd lássam meg utasításaid értelmét, hogy gondolkodhassam csodálatos dolgaidról!,,-Zsolt.119,27

Sokszor vagyunk úgy, hogy nem értjük mi miért történik velünk.
Miért vagyunk azon a helyen, mi az Isten célja vele.
Ilyenkor elbizonytalanodunk és nem látjuk az utat, amin haladnunk kellene . Lehet,hogy éppen letértünk a számunkra kijelölt útról?
A jó hír, hogy kérhetjük az útmutatást, kijelentést Tőle.
Bátran fordulhatunk Hozzá kérvén: -hadd lássam,meg ,Istenem mutasd meg- meg fogja mutatni.
Vezetni fog, tanítani az útra, amin járnunk kell.

Tégy engem értelmessé, hogy kövessem tanításodat és teljes szívvel engedelmeskedjek! 
Ámen.
Legyen örömteli napod :)
****************************************************************
Mai örömteli bátoritás:)

A teljes képet nézd !
Igen, Isten kezdte el bennetek ezt a jó munkát. S ő folytatni is fogja mindaddig, amíg Krisztus Jézus vissza nem jön, és addig a napig tökéletesen be is fogja fejezni — ebben egészen biztos vagyok.- Fil.1:6

Könnyű feladni az álmokat, amikor azt látjuk, hogy szűkölködünk vagy éppen nem történik semmi. Isten azonban a teljes képet látja, amikor életedre tekint. Ő felfegyverzett téged a győzelemre, még akkor is, ha néha nem is látod, hogyan fogsz győzni azzal, amivel jelenleg rendelkezel. Ne feledd, Isten mindig munkálkodik életeden! Eláraszt kegyelmével és új lehetőségek ajtajait tárja ki előtted, ezért továbbra is figyelj és remélj - amit Ő megígért és megtervezett neked, az be is fog következni! Amint bizalmadat veted Istenbe, ô természetfeletti módokon vezet téged tovább ahhoz, amit tartogat számodra.

A teljes képet nézed ma? Látod, amint Isten azon munkálkodik, hogy a megfelelő dolgokat hozza össze a sikeredhez? Ne add fel álmaidat, még ha nem is látod, hogy az események a javadat szolgálnák! Bízzál Isten ígéreteiben! Ő azt is látja, amit te nem és gondoskodik róla, hogy veled kapcsolatos tervei megvalósuljanak. Ragaszkodj hát álmaidhoz! Bízzál Istenben - Ő el akarja hozni neked szíved vágyait.

"Atyám , ma újult erővel bízok benned. Segíts nekem, hogy úgy lássam életem, mint Te - egésznek és teljesnek! Köszönöm, hogy nem csak elkezdted bennem a jó dolgot, hanem el is végzed azt. Jézus nevében. Ámen."

Legyen örömteli napod :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése