2018. január 8., hétfő

Andrew Wommack: A gyógyulás mindenkié!


Az egyik legelső és legerőteljesebb kijelentés, amit valaha Istentől kaptam, a testünk fizikális gyógyulásáról szól. Sok ezernyi gyógyulást láttam, beleértve azt is, amikor a saját fiam visszatért az életbe, miután majdnem öt órán keresztül volt halott. Ott feküdt meztelenre vetkőztetve, a lábujján cédulával a hullaház hűtőjében; Jézus pedig feltámasztotta a halálból. Dicsőség az Úrnak!



A gyógyulás Krisztus engesztelő áldozatának kulcsfontosságú része; és minden csoda arról tanúskodik, hogy Jézus él és virul, és ma is gyógyítja az embereket. Az Úr azt mondta, hogy Igéjének hirdetését jelekkel és csodákkal fogja megerősíteni (Márk 16,20). 
A világnak látnia kell Isten erejének megnyilvánulását, nemcsak azt kell hallania, ami évezredekkel ezelőtt történt.

Ezt szem előtt tartva elindítottunk egy új programot. Fogtuk a tévéstábunk által készített 23 részből álló Healing Journey (Út a gyógyuláshoz) című videónkat, és piacra bocsátottuk az elveszettek számára – vagy legalábbis azok számára, akik még nem hallották a jó hírt, miszerint Jézus még ma is gyógyít. Az információs reklámanyagunk elkészítésében Julieann Hartman segített, aki csodálatos módon meggyógyult a szolgálatunk által tanított igazságoknak köszönhetően. Először arról a bámulatos áttörésről beszél, aminek a segítségével legyőzte azokat a jelentős egészségügyi problémákat, amelyek 300 000 dollárjába kerültek állapotának javulása nélkül. 
Gyógyulását úgy fogalmazza meg, ami miatt az ember először azt gondolhatná, hogy egy új gyógyszert vagy kezelési módot ajánl. Ezt követően rövid beszámolókat oszt meg mások csodálatos gyógyulásáról is.

A félórás program alatt a műsorvezető négy alkalommal bátorítja a nézőket, hogy telefonáljanak vagy látogassanak el a honlapunkra, hogy megkaphassák az- Isten azt akarja, hogy egészséges legyél! - című könyvecskénk ingyenes példányát. 
Ez a kis könyv, ami már sok ezer ember gyógyulását eredményezte, újraíródott a kételkedők számára. Megváltoztattuk a nyelvezetét és az irányultságát, hogy elérjük azokat, akiknek kérdéseik vannak Istenről, különösen az Ő gyógyító erejéről. Terveink szerint 2017 elején kerül adásba az információs anyagunk a világi televíziós csatornákon. Médiavásárlónk kijelentette, hogy ez a legjobb reklámanyag, amit valaha látott, és pozitív visszajelzéseket vár. 
 Hisszük, hogy ezeket a dokumentált gyógyulási eseteket felhasználva olyan embereket érhetünk el és hozhatunk az Úrhoz, akik sosem néznék a szokásos tévéadásaimat.  
Úgy gondoljuk, hogy az Isten azt akarja, hogy egészséges legyél! című megújult könyvet felhasználhatod elveszett barátaid vagy családtagjaid elérésére. Remek eszköz, amit otthagyhatsz az orvosi várókban vagy egyéb helyeken, ahol az emberek időt töltenek, és kíváncsiságból a kezükbe veszik. 
Hiszem, hogy ez sokak életét meg fogja érinteni.
A könyv magyar nyelven megvásárolható a www.awme.hu honlapon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése